Zomeravondcup Hellas

Zomeravondcup Hellas

Ik zit sinds een tijdje weer bij Hellas, een atletiekvereniging. En een keer per jaar organiseren zij de Zomeravondcup. Dit zijn 4 wedstrijden op verschillende data en je kunt hier 5 of 10 kilometer lopen.

En natuurlijk zijn er voor zo’n wedstrijd ook vrijwilligers nodig. De groep waarmee ik train was 7 juni aan de beurt en dat was ook direct de laatste wedstrijd in de serie. Ik heb zelf niet meegelopen omdat ik nog met die knieblessure zat. Maar ik wilde wel graag vrijwilligen.

Ik stond samen met 2 anderen bij het waterpunt op de 5 kilometer. Wij zouden dus alleen mensen van de 10 kilometer zien. Ik ging samen met een van de andere vrijwilligers op de fiets naar het waterpunt. Zo kon ik ook direct een stuk van de route zien. En die zag er echt mooi uit. De start is bij Hellas en daarna loopt de route langs Oud Zuilen en dan weer terug naar Overvecht. Dit is bijna alleen maar fietspad dus er hoefde ook niet veel afgezet te worden voor de wedstrijd. Goed geregeld dus!

Ik vond het echt heel erg leuk om te doen. Aan het begin was het nog wel een beetje klooien met het water aangeven en ging dit niet altijd goed maar op een gegeven moment had ik het onder de knie. Meeste mensen waren ook heel vriendelijk en bedankten voor het water dus dat was ook erg leuk.

Volgend jaar ben ik weer van de partij. Maar ik denk dat ik dan ook met een van de 4 wedstrijden mee ga doen. Het is echt een leuke route en een leuke sfeer.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *