Tag: Never Have I Ever

Tag: Never Have I Ever

Deze leuke tag kwam ik tegen op de site JustKeepRunning. Het leek me ook wel leuk om een aantal van deze vragen voor jullie te beantwoorden! Lees je mee?

1.Verloor ik een teennagel
Helaas wel. Ik droeg eerst te kleine schoenen. Voor hardlopen heb je natuurlijk een grotere maat nodig en toen ik net begon met lopen wist ik dit niet. Ik bestelde dus gewoon maat 39 en dat vond een teennagel niet zo leuk. En sindsdien valt ie er wel vaker af. Blijkbaar is dit een zwakke plek geworden.

2. Rende ik een 5K
Dit heb ik ondertussen al best wel vaak gedaan! Eerst was dit voor mij echt een magische afstand en ook best ver. Had hier altijd veel moeite mee. Maar toen ik voor de halve trainde was dit ineens een korte training haha. Raar hoe dat zo snel kan veranderen.

3. Rende ik een 10K
Ja ook dit heb ik best wel vaak gedaan! Op dit moment ben ik weer aan het uitbouwen dus ga ik weer richting de 10K. Ik kan niet wachten.

4.Kreeg ik een ‘hardlooptan’
Tijdens het hardlopen word ik best wel snel bruin dus dit heb ik ook best vaak gehad. Ik heb vooral bruine benen en dan zie je dus de afdruk van mijn short erop. Wat ook altijd opvalt zijn mijn witte voeten. Deze zitten natuurlijk altijd in schoenen verstopt.
5.Ging ik op vakantie voor een wedstrijd
Nou ja niet echt vakantie. Maar voor de 10K tijdens de marathon Rotterdam hebben we wel een hotel geboekt. Ook tijdens de halve marathon van Amsterdam zitten we in een hotel. Is echt super fijn en luxe. En daar hebben ze tenminste een bad haha.

6. Had ik blaren op beide voeten
Nou mijn voeten zien er sowieso niet meer uit sinds ik loop. Ik heb echt best wel vaak blaren van het hardlopen of van mijn normale schoenen. Daarom heb ik standaard blarenpleisters in huis haha.

7.Rende ik in de regen
Ik zie hier altijd erg tegenop maar als ik eenmaal ren is dit best wel lekker. Ook voel ik me altijd extra stoer als ik weer thuis ben.

8.Rende ik in de sneeuw
Ook dit is echt heerlijk. Je moet alleen wel oppassen dat je niet onderuit gaat!!

9. Een selfie gemaakt tijdens het rennen
Dit probeer ik soms wel maar eigenlijk mislukt dit altijd. Ik heb dan altijd lelijke bewogen foto’s. Geen succes dus.

10. Rende ik een race met een buddy
Eigenlijk ren ik alle wedstrijden met Yannick. Alleen ik raak hem weleens kwijt of hij gaat versnellen aan het einde. Maar we starten wel heel vaak samen.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *