Review: In het water

Review: In het water

Ik vind het heerlijk om in het weekend of in mijn vrije uurtjes een boek te lezen. Ik neem er haast nooit de tijd voor dus als ik dit wel doe dan ontspan ik helemaal. Ook kan ik echt in een boek verdwijnen als deze spannend is. Daarom wilde ik graag een review schrijven over mijn gelezen boeken van de laatste tijd.

Deze keer gaat de review over het boek: In het water van Paula Hawkins. Dit is de schrijfster van het boek: meisje in de trein. Meisje in de trein was echt een mega spannend boek en dat belooft dus ook veel goeds voor dit boek. Volgens Bol.com is het een verslavende psychologische thriller. En daar kan ik het eigenlijk alleen maar mee eens zijn.

Het boek gaat in eerste instantie over Jules. Jules is allang vertrokken uit Beckford maar als haar zus Nel dood wordt aangetroffen moet ze weer terug. Nel is dood aangetroffen in de rivier van het kleine stadje. De rivier wordt in de volksmond ook wel de verdrinkingspoel genoemd omdat hier vaker (jonge) vrouwen verdronken zijn.

De dochter van Nel blijft alleen achter. Dit is ook de voornaamste reden dat Jules terug moet komen. Nel’s dood lijkt op een zelfmoord maar toch gelooft Jules dit niet. Zij start haar eigen onderzoek en dat is ook waar het boek over gaat.

Het boek gaat verder over veel inwoners van Beckford. En daarom kan het aan het begin nogal rommelig zijn. Om dit te voorkomen zit er een soort stamboom bij het boek. Super handig. Je hoeft dan niet helemaal terug te bladeren maar je kunt dan gewoon even dat papiertje erbij pakken.

Ik vond het echt een heel erg leuk en meeslepend boek. Ik heb hem in een ruk uitgelezen en wilde super graag weten wat er gebeurd was. Ook het einde viel me niet tegen. Al met al geef ik dit boek een 7!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *