Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Het is een tijdje terug, maar hier ben ik weer. Ik ben een tijd gestopt met bloggen omdat ik er geen tijd meer voor had en daarnaast sportte ik eigenlijk ook te weinig om nog interessante blogs te kunnen schrijven. Maar zoals de naam van de blogpost al zegt: nieuwe ronde, nieuwe kansen. 

Ik heb het sporten namelijk weer helemaal opgepakt. Ik loop 3 keer per week hard en daarnaast sta ik ook 3 keer per week in de sportschool. Om een goed schema te hebben voor in de sportschool ben ik weer Personal Body Plan gaan volgen. Hiermee krijg ik handvaten voor in de sportschool en ook voor goede voeding. Dit is heel erg fijn want zelf deed ik altijd maar wat in de sportschool.

Ik heb dit jaar nu 2 wedstrijden gelopen: Damloop by Night (8k) en de Hoge Veluwe Loop (5k). Hierover komt later nog een aparte blogpost met een race recap. Morgen loop ik de Zevenheuvelennacht (7k). Je kunt dus wel zeggen dat ik de smaak weer helemaal te pakken heb. Ook voor volgend jaar staan er een aantal leuke en uitdagende dingen op de planning. Maar ook hierover komt weer een aparte blogpost.

Dit was het even voor nu, maar stay tuned. Er komen weer veel leuke blogpost aan!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *