Het avontuur gaat beginnen!

Het avontuur gaat beginnen!

Op deze mooie vrijdag zijn we eindelijk op weg naar Berlijn! Op het moment dat je dit leest zijn we er al of zijn we al een tijdje onderweg. We zijn vanmorgen vertrokken en hopen rond het avondeten aan te komen in Berlijn. Nu is het avontuur echt begonnen en gaat de halve marathon bijna beginnen!

Ik heb er echt super veel zin in maar ik vind het ook nog steeds heel erg spannend. Ik vind het ook super leuk omdat het in Berlijn is. Dit is wel echt een van mijn favoriete steden in Europa. En daarnaast is het ook super leuk omdat we met best een grote groep gaan van de atletiekvereniging.

Vrijdag (vandaag) is een reisdag en komen we dus hopelijk rond het avondeten aan in ons hostel. Dan kunnen we ’s avonds iets gaan eten met zijn alle en ik denk dat we verder niet super veel gaan ondernemen op vrijdagavond.
Op zaterdag gaan we wat sightseeing doen en huren we misschien een fiets. Enerzijds omdat het leuk is om door een stad te fietsen en anderzijds is het natuurlijk ook een goede manier om de benen te sparen voor zondag. Verder gaan we ’s avonds gezellig eten met zijn alle en daarna op tijd naar bed om uitgerust te zijn voor de zondag.

En dan is het op zondag eindelijk tijd voor de halve marathon! Hier hebben we zolang voor getraind en nu mogen we dan eindelijk echt van start! Ik heb de hele week het weerbericht in de gaten gehouden en helaas wordt het wel wat warm op zondag maar ja, het is niet anders. Ik ga gewoon mijn uiterste best doen en ik moet er gewoon op vertrouwen dat ik genoeg getraind heb! Na de halve marathon gaan we denk ik even ontladen met elkaar. Gezellig wat drinken en misschien even de stad in.
Op maandag hebben we nog een bonusdag want wij gaan dinsdag pas weer terug. Op maandag gaan we dus doen waar we de andere dagen nog niet aan toe zijn gekomen.

En op dinsdag rijden we weer terug!

Ik heb er enorm veel zin in en houd jullie via Instagram op de hoogte.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *