Halve Marathon update 15

Halve Marathon update 15

Dit was een iets mindere trainingsweek voor de halve marathon. Ik vertelde jullie laatst al over mijn ‘blessure’ en daardoor heb ik deze week maar twee keer gelopen. Wel is het nu veel beter want we hebben de oorzaak gevonden. Het komt vanuit mijn rug dus er wordt aan gewerkt. En naast dat ik twee keer hardliep stond ik ook nog twee keer in de sportschool. Lees je mee?

Maandag 26 maart
Deze keer begon mijn trainingsweek wel op maandag. Ik stond na werk met Yannick buiten voor een rondje hardlopen. Het duurde wel even voordat ik er lekker in kwam maar toen dat eenmaal zo was ging het goed. Uiteindelijk liepen we een lekker rondje van 7 kilometer.
En op maandag ging ik weer voor de dubbel en dat was echt heel erg lekker. Daarom stond ik ’s avonds ook in de sportschool. Alle spiergroepen werden weer even goed aangepakt en 8 oefeningen later zat het er alweer op. Aan het einde stretchen we altijd even goed en pak ik de foamroller er nog even bij. Hierdoor ben ik echt een stuk soepeler geworden!

Dinsdag 27 maart
Ik had de smaak goed te pakken en dat zorgde ervoor dat ik op dinsdag ook weer in de sportschool te vinden was. Natuurlijk deed ik deze keer wel andere oefeningen dan op maandag. Ik ging direct vanuit werk en dat zorgt er ook voor dat je er niet eens over na kunt denken dat je geen zin hebt. Je hebt dan toch je spullen al mee dus dan ga je wel in een stuk door. Ook deze training ging weer lekker!

Zaterdag 31 maart
En deze trainingsweek werd weer afgesloten met een ‘lange’ duurloop. De duurloop is iets korter omdat de taper begonnen is. Yannick en ik gingen samen naar buiten voor een rondje van 10 kilometer. Het was echt best wel warm dus ik had het direct al best wel zwaar. Toch bleef ik doorlopen en liep ik erdoorheen. Ook hier duurde het dus even voordat ik er goed in kwam. Op een gegeven moment was ik wel beter op dreef en was het wakker makkelijker.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *