Halve Marathon update 14

Halve Marathon update 14

Deze week ging het weer goed qua trainingen. Ik had wel wat last van pijntjes maar niks heel ergs dus dat scheelt. Ik deed weer 3 hardlooptrainingen voor de halve marathon en daarnaast stond ik ook nog 2 keer in de sportschool. Lees je mee?

Dinsdag 20 maart
Normaal begint mijn sportweek altijd op maandag maar deze maandag was ik helaas ziek. Daarom stond ik op dinsdag buiten voor een rondje hardlopen. Op de planning stond 7 kilometer op een rustig tempo. Het ging best goed, ik merkte wel dat ik ziek was geweest maar dat is logisch. Voordat ik het wist zat de training er al weer op. Dat is een goed teken!

Woensdag 21 maart
Op woensdag stond ik natuurlijk weer op de baan. Het liefst heb ik wel een rustdag tussen 2 trainingen maar deze week was het even niet anders. Ik had tijdens deze training wel wat last van mijn heup maar gedurende de training werd dit eigenlijk steeds minder. Alleen achteraf werd het weer wat stijf. Maar goed, niks onoverkomenlijks! De training bestond uit: 3 rondes van 5 keer 300 meter. Even lekker gas geven dus! Met 10 kilometer op de teller zat ook deze training er weer op.

Donderdag 22 maart
Op donderdag stond ik weer samen met Yannick in de sportschool. Heel lekker want dat was al weer een paar dagen geleden! We gingen er vol voor en alle spiergroepen kwamen weer even aan bod. Prima training en nu merkte ik wel echt dat de ziektekiemen echt uit mijn lichaam waren. En voor de training was ik een beetje moe maar erna zat ik weer vol energie. Daar doen we het voor!

Vrijdag 23 maart
Op vrijdag ging ik direct uit werk weer naar de sportschool. Ook deze keer ging Yannick weer gezellig mee. We deden wat andere oefeningen dan donderdag want ik had toch wel wat spierpijn haha. Ook deze training ging heel lekker en goed. Heerlijke manier om zo je weekend in te gaan!

Zaterdag 24 maart
En op zaterdag maakte ik een grote beginnersfout. Ik ging naar buiten voor mijn laatste lange duurloop voor Berlijn en ik was goed voorbereid. Alleen ik had me veel te warm aangekleed. En dat merkte ik eigenlijk al meteen maar ik probeerde er gewoon het beste van te maken. Toen ik ook nog eens twee enorme blaren kreeg besloot ik dat het mooi geweest was. Ik had 13K gelopen in plaats van 17K maar ik vond het allang best. Nu kan het taperen beginnen!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *