Halve Marathon update 12

Halve Marathon update 12

Dit was weer een goede en leuke week in de voorbereidingen voor de halve marathon. Ik ben 3 keer in de sportschool geweest en ik heb ook weer 3 keer hardgelopen. Ik merkte wel dat ik een paar keer wat minder zin had maar toen ben ik toch gegaan. Ook heb ik deze week een wedstrijd gelopen! Lees je mee?

Maandag 5 maart
De week begon meteen weer lekker. Het was ineens heerlijk weer en echt wel wat graden warmer dan de dagen ervoor. Ik kon weer eens in een driekwart legging lopen, super fijn! Op de planning stonden 5 kilometers in een steady tempo. Ik merkte al snel dat het heel erg lekker ging en dat ik conditioneel heel sterk was. Stiekem liep ik deze training dan ook een stuk harder dan ik eigenlijk wilde. Ach ja, dat mag ook best wel eens een keer!
Ook stond ik op maandag weer in de sportschool. Ook dit ging weer lekker. Ik pak de laatste tijd wat minder gewicht bij oefeningen zodat ik me echt 100% kan focussen op de uitvoering en dit gaat erg goed. Een lekkere verbetering dus!

Woensdag 7 maart
Op woensdag sta ik natuurlijk standaard op de baan en dat was deze woensdag niet anders. Het regende wel maar dat is natuurlijk geen excuus en ik zou een kortere training hebben omdat ik zondag een wedstrijd ging lopen. Ook was het tijdens de training voornamelijk droog dus dat was fijn! Na een wat langere warming-up en core training begon de kern. Dit was deze keer: 10 keer 200 meter op een snel tempo. Ik vind deze training altijd heel erg lekker. Even gas geven! Met het in- en uitlopen erbij kwam ik op 8 kilometer deze keer.

Donderdag 8 maart
Donderdag was een enorm drukke dag op werk. Ik kwam dan ook heel erg moe thuis. Ik had in de middag al naar Yannick geappt dat ik eigenlijk helemaal geen zin had om te gaan. Hij moest nog studeren dus hij zou sowieso niet meegaan. Maar toen ik eenmaal thuis was en ik ‘lui’ op de bank zat begon het toch te kriebelen. Ik heb me direct omgekleed en ben toch gegaan. Uiteindelijk was het een hele fijne training en ging het hartstikke goed. Toch fijn dat ik wel gegaan ben dus!

Vrijdag 9 maart
Op vrijdag zou ik onder de zonnebank gaan. Eerst heb ik nog even 2 oefeningen gedaan volgens het schema wat ik nu volg. Ik was direct uit werk gegaan dus ik had deze keer geen tijd om geen zin te hebben haha. Deze oefeningen waren heerlijk en de zonnebank ook. Helemaal zen het weekend in!

Zondag 11 maart
Op zondag liep ik dus 5 kilometer tijdens de CPC loop in Den Haag. Dit ging echt GOED. Voor het uitgebreide verslag kun je hierrrrr klikken.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *