❤Gelukslijstje❤

❤Gelukslijstje❤

Af en toe is het heel erg fijn om even bij de goede dingen in het leven stil te staan waar je gelukkig van wordt. Het is soms wel goed om dit even bewust te doen en om hier even bewust mee bezig te zijn.

Ik vind het wel belangrijk om dit zo nu en dan eens te doen. Het is soms heel erg makkelijk om in negativiteit te blijven hangen maar daarvan word je humeur ook niet per se beter.

❤ Dat het weer steeds een beetje beter wordt. Ik heb echt veel zin in het voorjaar en het lekkere weer. Kan niet wachten totdat mijn winterjas weer in de kast kan en mijn dunne jasje weer aan kan.
❤ Mijn nieuwe wenkbrauwen. Ik moest er eerst wel een beetje aan wennen maar ik ben er nu echt super blij mee. Dat ik dit niet eerder gedaan heb.
❤ Hardlooptrainingen. Ik liep afgelopen zondag een 15k zonder al te veel moeite. Wie had dat ooit gedacht dat, dat zou gebeuren? Hier was ik echt super blij mee en trots op.
❤ Dat de blessure in mijn knie lijkt mee te vallen. Ik had er zondag na de training echt last van maar nu is het eigenlijk al wel weer zo goed als weg, gelukkig!
❤ Mijn familie. Dit blijft natuurlijk een terugkerend puntje. Schoonfamilie mag hier ook bij trouwens. Het is altijd heerlijk om een weekend naar mijn ouders of schoonouders te gaan.
❤ Dat de halve marathon bijna is! Ik kreeg van de week ook mijn startnummer en ik heb er echt onwijs veel zin in. Kan niet wachten tot het zover is.
❤ Dat we bijna weten wie de mol is. Ik kan daar helemaal niet tegen zolang wachten. Dus ik ben blij dat we zaterdag eindelijk weten wie de mol is haha.
❤ Mijn lieve vriendje. Die is er toch altijd for better and worse. Daar ben ik echt wel dankbaar voor en neem ik niet zomaar voor lief.
❤ Mijn vriendengroep. Het is echt een stel gekkies bij elkaar maar je weet precies wat je aan ze hebt en ze zijn er altijd. Ondanks dat ik het wat drukker heb en minder tijd heb.

Liefs Jessica

2 gedachten over “❤Gelukslijstje❤

  1. Lieve Jessica, mijn bonus-zusssie!
    Je bent een lieverd, wie had het ooit verwacht dat ik dat zou zeggen tegen je. Wat veranderd er veel in de tijd. Je hebt een topgast naast je en samen zijn jullie een geweldige oom en tante!
    Knuffel van Marian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *