❤Gelukslijstje❤

❤Gelukslijstje❤

In januari schreef ik mijn laatste gelukslijstje dus het is hier wel weer eens tijd voor! Er zijn namelijk veel dingen in mijn leven om blij mee te zijn en gelukkig van te worden. Dat is toch fijn om daar even bij stil te staan.

❤ Ik moest er wel even aan wennen maar wat ben ik blij met de zomertijd! Lekker lang licht en ’s ochtends is het ook weer redelijk vroeg licht. Ik krijg daar echt energie van en word er heel erg blij van!
❤ Dat het afgelopen weekend zulk lekker weer was! Ik word ook heel erg blij van de zon en merk meteen dat het me echt goed doet. Hopelijk komen er meer van dat soort weekenden aan.
❤ Dat ik bijna elke dag in de binnenstad van Utrecht ben. Ik hou echt van Utrecht en de stad geeft me veel energie.
❤ Dat ik veel positieve veranderingen in mijn lichaam zie. Ik werk er hard voor dus het is fijn dat ik dat ook terug zie. Ik zie steeds wat meer spierdefinitie en mijn vetpercentage wordt steeds wat lager. Daar doe ik het uiteindelijk voor.
❤Ik ben ook enorm blij dat mijn lichaam snel aan de warmte gewend is. Eerst vond ik het maar niks, hardlopen in de warmte. Maar ik wen er steeds meer aan en het is steeds makkelijker.
❤Onze konijnen! Ze moeten nog steeds wel een beetje wennen maar elke dag kruipen ze wat meer uit hun schulp. Hele lieve beestjes.
❤Dat onze ‘tuin’ wat meer vorm krijgt. Binnenkort komt onze tuinset ook binnen en daarnaast hebben we sinds kort ook een skottelbraai.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *