Fastturtle: Friday favorites

Fastturtle: Friday favorites

Op deze mooie vrijdag is het wel een keer leuk om mijn favorieten van de afgelopen tijd te delen. Het is bijna weekend en ik zit op dit moment goed in mijn vel dus daarom vind ik het wel leuk om even zo’n vrolijk en positief artikel te schrijven. Lees je mee?

Favoriete hardlooprondje
Dit was sowieso mijn hardlooprondje in Limburg. Een rondje over de Brunssummerheide wat echt een prachtige omgeving is. Met 200 hoogtemeters was het wel een zwaar rondje maar de omgeving maakte echt heel erg veel goed. En daarnaast was het ook heel erg leuk om weer eens een soort van trail te lopen. En als klap op de vuurpijl was het zonnig en mooi weer! Wat wil je nog meer?

Favoriete gevoel
Motivatie! Ik stroom echt over van de motivatie sinds het nieuwe jaar begonnen is. En dat is zowel motivatie voor hardlopen, sportschool en gezond eten. Ik zit daardoor ook echt lekker in mijn vel en vind het heerlijk om zovaak per week te sporten. Ik hoop dat ik dit nog even volhoud want het is echt heel erg fijn!

Favoriete ontdekking
Ik zag laatst op Facebook een post van een kruidenier die vers fruit langsbrengt in Nieuwegein en omstreken. Ik heb me hiervoor aangemeld en afgelopen week voor het eerst een pakket ontvangen. Het bevalt enorm goed en het fruit was ook heel erg lekker. Dit gaan we zeker vaker doen! Ook krijgen we hiervan aankomende week groente, dus ik ben benieuwd.

Favoriete uitzicht
Ik had onlangs bloemen gekocht en toen merkte ik echt hoe fijn ik dit vind. Mooie verse bloemen op tafel die met de dag mooier en fleuriger worden. Even lekker de lente in huis gehaald dus! Ik ga dit zeker vaker doen want ik word hier echt vrolijk van!

Wat zijn jouw favorieten van afgelopen week?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *