Favoriete nummers van september

Favoriete nummers van september

Ik maak natuurlijk elke week een overzicht van welke nummers ik die maand veel heb geluisterd. Deze maand doe ik dat eens anders. Ik heb namelijk een speciale afspeellijst gemaakt voor mijn duurlopen en die ga ik met jullie delen.

Ik heb in mijn duurloop afspeellijst een mix gemaakt van up tempo nummers en daarnaast ook lekker wat langzamere nummers. Ik loop mijn duurlopen namelijk in een langzaam tempo (voor mijn doen). Dus wat langzame nummers zijn wel handig. Daardoor loop ik ook automatisch wat minder snel.

Maar ook de up tempo nummers zijn zo nu en dan lekker. Ik heb soms even wat tempo nodig om door een dipje heen te komen. Daarom heb ik er ook wat nummers tussen gezet met een wat hoger tempo.

Deze afspeellijst ga ik ook gebruiken tijdens de halve marathon. Wellicht dat ik nog wat extra nummers ga toevoegen zodat ik er geen een dubbel hoef te luisteren. Meestal als ik er echt lekker in zit dan hoor ik mijn muziek niet meer maar als ik het nodig heb dan is fijne muziek wel heel erg fijn.

Ik ben de afspeellijst nu nog aan het testen tijdens mijn duurlopen maar ook tijdens mijn busreisjes of als ik op de fiets zit. Zo gaan er nog wat nummers uit en wat nieuwe nummers in. Dan heb ik op 15 oktober de perfecte lijst!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *