Fastturtle trainingen 7

Fastturtle trainingen 7

Deze week ging qua trainingen iets minder goed. Ik heb maar 2 keer hardgelopen en daarnaast was ik ook maar een keer in de sportschool. Dit kwam omdat we het weekend bij mijn ouders zouden zijn en daar kunnen we niet naar de sportschool. Om het hardlopen ‘goed’ te maken waren mijn trainingen wel weer eens wat langer! Lees je mee?┬á

Maandag
Zoals jullie nu wel weten begin ik mijn week het liefst sportief. Dat maakt het de rest van de week ook makkelijker om te gaan! Ook werk ik elke maandag van 7:00-15:30 dus ik ben ook altijd lekker op tijd thuis. Ik mocht weer de oefeningen kiezen dus ik zorgde ervoor dat het een leuke workout werd. Fijn weer! Ik wilde ook hardlopen vandaag maar ik had toch niet echt veel zin dus besloot ik om niet te gaan.

Woensdag
Op woensdag was het weer eens tijd voor een rondje op de baan! Maar ik merkte al snel dat het vandaag erg lastig ging worden. Ik was net ongesteld geworden (TMI..) en ik kreeg tijdens het hardlopen onwijze last van hoofdpijn. Dit ging ook niet weg en ik voelde me steeds slechter. Daardoor besloot ik om de training eerder af te breken. Helaas.. Maar soms zit het er gewoon niet in.

Zaterdag
Het weekend was ik dus bij mijn ouders en daar besloten Yannick en ik weer eens voor een wat langere afstand te gaan: 10K. Het ging echt enorm lekker en ik zat er vanaf het begin al goed in. De rustdagen hebben me denk ik best wel goed gedaan! Na 5K rennen we weer langs het huis van mijn ouders en daar doen we een snelle wc stop. Daarna lopen we nog 5K door het bos, we gaan namelijk binnenkort een trail lopen. Uiteindelijk maken we er 10,6K van omdat het zo goed gaat! Zo horen duurloopjes te zijn.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *