Fastturtle: Taper Crazy’s

Fastturtle: Taper Crazy’s

Mijn taper is begonnen en ik heb het geweten hoor. Ik heb namelijk een beetje last van de taper crazy’s. En ik ga niet eens een hele marathon lopen maar een halve haha. Maar ik merk gewoon dat elke keer als ik eraan denk, ik een beetje zenuwachtig word ervan. Lees je mee?

Mijn vorige 2 halve marathon ervaringen waren natuurlijk niet geweldig. Mijn eerste halve marathon kon ik niet lopen door een blessure en bij mijn tweede have marathon was het opeens heel erg warm. En daardoor heb ik niet het gewenste resultaat kunnen bereiken.

Vooral door de halve marathon van Amsterdam heb ik echt zenuwen voor Berlijn. Ja ik ben beter getraind dan toen en ik weet dat ik het kan. Toch ben ik zenuwachtig en ben ik bang dat het weer zo gaat tegenvallen als toen. Misschien ben ik wel niet gemaakt voor zulke lange afstanden.Maar ik weet ook dat deze gedachten nergens op slaan. Zoals ik al zei: ik ben beter getraind dan ooit. En daarnaast loop ik ook gewoon lange afstanden in mijn trainingen en dan lukt het ook. Dan moet het tijdens de wedstrijd zeker lukken want dan kan je toch altijd net iets meer.

Zoals je dus kan lezen heb ik echt een beetje last van de taper crazy’s. Ik weet dat ik het kan maar toch ben ik onzeker en nerveus.. Toch kan ik deze gedachten telkens wel goed relativeren en bedenk ik me ook wel snel dat het me wel gaat lukken als er niks geks gebeurt. Super tegenstrijdig dus allemaal haha. Het hoort het natuurlijk allemaal bij en ik denk ook wel dat het allemaal goed gaat komen. Maar ik wilde het gewoon even van me afschrijven.

Is dit herkenbaar?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *