Fastturtle Sportweek 6

Fastturtle Sportweek 6

Wat een heerlijke sportweek was dit. Ik had woensdag om 16:30 al weekend in verband met Hemelvaart. En zoals jullie allemaal weten was het echt heerlijk weer deze week. Daar heb ik veel plezier van gehad deze sportweek! Rondjes hardlopen in de zon vind ik heerlijk.

Dinsdag
Ik begon de sportweek meteen met de dubbel. Eerst stond ik samen met Yannick in de sportschool. We trainen benen nu iets minder omdat we al veel hardlopen. We kozen er vandaag voor om rug, borst en buikspieren te trainen. Dit ging best wel lekker. De training is wel altijd iets korter als we daarna nog een rondje gaan hardlopen. We moeten dan natuurlijk de energie verdelen.
Hierna gingen we dus nog even naar buiten.

We gingen voor 20 minuten hardlopen, 3 minuten wandelen en 15 minuten hardlopen. Het ging best goed alleen tijdens de 20 minuten kreeg ik steeds meer buikpijn. Ik maakte het met veel pijn en moeite af. Hierna ben ik gauw bij een restaurant naar het toilet geweest want ik wilde ook graag de 15 minuten lopen. Ook dit ging goed en ik kwam moe maar voldaan thuis.

Vrijdag
Dit was dus mijn extra vrije dag. Omdat ik op vakantie ook graag wil lopen probeer ik daar nu alvast een strijdplan voor te verzinnen. Ik ga dan vroeg in de ochtend omdat het midden op de dag veel te warm is. Vandaag stond ik vroeg op en at ik 2 crackers met zuivelspread en een banaan. Vlak hierna ging ik lopen. Dit om alvast te testen of ik het op vakantie ook op deze manier kan aanpakken. Ik heb geen zin om dan om 6:00 op te staan omdat het ontbijt nog zolang moet zakken.
Ook vandaag stond er weer 20 minuten hardlopen, 3 minuten wandelen en 15 minuten wandelen op het programma. Het ging best goed en mijn ontbijt was ook goed gevallen. Alleen mijn buik was weer erg gevoelig. De 20 minuten kon ik afmaken, maar toen ik na de 3 minuten wandelen aan de 15 minuten begon was de buikpijn niet te houden. Toen ik de 5K aangetikt had was ik dan ook maar gestopt. Je kan niet altijd 6 gooien natuurlijk.

Zondag
Ook op zondag stond ik weer vroeg buiten. Het zou vandaag namelijk nog warmer worden dan vrijdag. Hoe deze run is gegaan kon je gisteren al lezen dus ik zal het kort houden. Ik liep 30 minuten aan een stuk en dit was 5,26 kilometer. Erg blij mee!

Hierna ging ik nog samen met Yannick naar de sportschool. Weer trainden we armen, borst, rug en core. Gelukkig is er airco in de sportschool want anders is het echt niet te doen. Ik hou van de zon maar niet van een benauwd hok om in te sporten. Wel een heerlijke afsluiting van deze sportweek!

Aantal keer sportschool: 2 keer (dinsdag en zondag)
Aantal keer hardlopen: 3 keer (dinsdag, vrijdag en zondag)
Aantal keer fietsen naar werk: 3 keer (maandag, dinsdag en woensdag)
Aantal keer yoga gedaan: 1 keer (zondag)

Liefs Jessica

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *