Fastturtle Sportweek 3

Fastturtle Sportweek 3

Deze week was ik nog steeds niet helemaal 100% fit maar heb ik wel iets meer kunnen sporten dan vorige week. Na het sporten voel ik me vaak ook juist beter dus dit is ook wel goed om te doen. Al met al was dit een prima sportweek.

Dinsdag
Ik begon mijn sportweek goed met een dubbel! ’s Middags stond ik in de sportschool voor legday. Dit ging niet super goed want ik ben telkens heel erg duizelig en daar had ik tijdens deze oefeningen ook last van. Toch heb ik het wel af kunnen maken en ging ik met trillende beentjes naar huis.

’s Avonds ging ik nog een stukje hardlopen. Er stond 4 x 5 minuten op het programma. Yannick ging mee op de fiets en dat was wel fijn. Alleen dat zorgde er wel voor dat ik eigenlijk iets harder liep dan ik van plan was. Aan het einde kreeg ik een beetje last van mijn knie maar dit viel gelukkig wel mee. Uiteindelijk werd het een intensieve interval in plaats van een rustige training. Nou ja dat moet ook af en toe kunnen.

Vrijdag
Ook vandaag ging ik weer voor de dubbel. De rest van de week voelde ik me niet zo goed dus toen was er niet meer veel tijd over om het op aparte dagen te doen. Ik stond eerst buiten voor een stukje hardlopen. Omdat ik dinsdag al zo hard liep wilde ik me vandaag even inhouden. Ik deed 2x 7,5 minuut op een langzaam tempo. Ik had aan het einde helemaal geen last van mijn knie, missie geslaagd! En zelfs na dit kleine stukje had ik een runners high te pakken.

Thuis deed ik nog wat armen en abs oefeningen. Ik voelde mijn buikspieren meteen lekker branden. Ik train alles nu extra goed tijdens de blessure want nu heb ik er nog veel tijd voor. Ik wil namelijk super sterk terugkomen als de blessure straks voorbij is dus daarom train ik weer 3x per week. Meestal in de sportschool maar soms ook thuis als ik geen zin heb om naar de sportschool te gaan.

Zondag
Vandaag ging ik voor een ‘duurloop’. Namelijk 15 minuten aan een stuk. Ik heb al meer dan een maand niet zover gelopen dus ik had er heel veel zin in. En stiekem was ik ook een beetje zenuwachtig. Maar het ging heel erg goed. Ik heb helemaal geen last van mijn knie gehad, super fijn! Dit geeft echt wel goede moed en ik begin erin te geloven dat mijn blessure ooit weggaat :).

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *