Fastturtle: Recap van maart

Fastturtle: Recap van maart

Het eerste kwartaal van 2018 zit er alweer op. Ook deze maand heb ik lekker veel gesport en had ik veel motivatie om naar buiten/naar de sportschool te gaan! Het is echt nog steeds een (goede) gewoonte en daardoor kost het gewoon weinig moeite om te gaan. Het kost soms zelfs meer moeite om niet te gaan haha. Lees je mee?

Ook deze maand hield ik me over het algemeen netjes aan het schema richting de halve marathon. Een keer liep ik 18k in plaats van 15k en een keer liep ik 13k in plaats van 17k. Ook heb ik dus een training overgeslagen omdat ik last had van mijn heup (wat uiteindelijk uit mijn rug kwam) en ik wilde dat dit over zou zijn voor de halve marathon. Al met al was maart dus een hele goede hardloopmaand! De halve marathon is al bijna en ik weet nu echt hoe hard ik kan lopen tijdens een duurloopje. Dit is eigenlijk door de tijd heen steeds iets sneller geworden terwijl mijn hartslag hierbij ook gewoon laag blijft. Daar ben ik echt super blij mee! Ik stond deze maand minimaal 2 keer per week in de sportschool. Sommige weken stond ik er zelfs 3 keer, als ik hier tijd voor had! Ik kan dus wel zeggen dat de sportschool erg lekker gaat en dat ik ook hier lekker veel motivatie voor gevonden heb. Na elke training zorg ik er echt voor dat ik goed rek en strek en pak ik de foamroller er standaard even bij. Hierdoor blijf/word ik soepeler dus dat is super.

Ik volg qua eten nog steeds het boek van FitGirlCode en dit bevalt nog steeds heel erg goed. Het eten is lekker en ik raak zo nu en dan nog wat kilo’s kwijt dus dat is ook mooi meegenomen. Ik volg dit dan door de weeks en in het weekend dan eet ik vaak wat ik wil, als het maar een beetje binnen de perken blijft. Dit werkt erg goed voor mij!Ook liep ik deze maand de 5K tijdens de CPC loop in Den Haag. Het ging echt suuuper goed en ik heb hierbij mijn doel echt dik vet gehaald. Ik wilde onder de 25 minuten en ik liep 24:28 minuten. Je leest hierrrrr┬áhet volledige verslag!

Hardloopstatistieken van maart:
Aantal runs: 12
Gemiddelde snelheid: 5:55 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 117,1 km
Wedstrijd: CPC Loop 5K – 24:28 minuten

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *