Fastturtle: op PR jacht dit weekend

Fastturtle: op PR jacht dit weekend

Ik wil dit weekend weer eens op PR jacht gaan. Ik heb namelijk voor het eerst sinds lange tijd (vorig jaar zomer) weer eens een 5K wedstrijd op de planning staan! Mijn PR stamt dus echt uit oktober 2016 dus het is wel weer eens tijd om deze weer eens aan te scherpen!

Ik heb al een tijdje het doel om mijn 5K eens onder de 25 minuten te lopen. Ik hoop dus dat, dat aanstaande zondag ein-de-lijk gaat lukken! Ik denk dat het er op dit moment wel in zit. Ik ben goed getraind en heel erg sterk. Ook is mijn conditie beter dan ooit. Alle ingredi├źnten zijn dus daar om die 25 minuten grens te doorbreken!
Mijn plan is om gewoon meteen vanaf het begin gas te geven en mijn kilometers rond de 4:59 te lopen. Als ik dit doe dan haal ik het namelijk gewoon. Als er nog wat extra in zit dan kan ik richting het einde altijd nog versnellen. Ik hoop echt dat het niet te hoog gegrepen is en dat ik dit deze keer eindelijk eens ga halen. Ik heb het doel al best lang en ik weet ook dat ik het kan, de timing is alleen steeds niet goed. Vorige zomer was het bijvoorbeeld steeds te warm. Sindsdien heb ik geen 5K wedstrijd meer gelopen.

Ik denk dat het dit weekend dus echt kan en dat het erin zit. Nu nog hopen dat het er ook uitkomt en dat ik mijn doel ga halen. Ik weet in ieder geval dat ik heel diep kan gaan en dat ik mentaal super sterk ben dus daar ligt het niet aan. Duimen jullie voor me?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *