Fastturtle: Heerlijk weekend!

Fastturtle: Heerlijk weekend!

Afgelopen weekend was echt een van de fijnste weekenden van de afgelopen tijd. Het kwam door verschillende dingen: het weer, sporten, een leuk feestje, vrienden en lekker eten. Lees je mee?

Vrijdag
Op vrijdag begon mijn weekend om 17:00. Eigenlijk zou ik met Yannick 16 kilometer gaan lopen maar ik kreeg veel buikpijn dus we lieten het bij 5 kilometer. Heel jammer maar we maakten meteen een leuke afspraak voor de week erna. Om 20:00 hield ik 2 minuten stilte. En daarna hebben we eigenlijk niet veel meer gedaan. Maar het was een hele relaxte avond.

Zaterdag
En op zaterdag was het Bevrijdingsdag! We hadden besloten om dit weer eens te vieren en we gingen met 2 vrienden naar Wageningen. Ze kwamen eerst bij ons ontbijten in de tuin en dat was al een heel fijn begin van de dag. Daarna gingen we naar Wageningen en deden we heerlijk wat dansjes in de zon. Drankje erbij en dit was echt heerlijk. We sloten deze dag af met een lekkere bbq. Dit kan nog steeds heel lekker zijn ondanks dat ik geen vlees eet. En als dessert hebben we een lekker ijsje gehaald.

Zondag
En vandaag is het eerst tijd voor wat verplichtingen: sportschool en boodschappen doen. Gelukkig vind ik deze verplichtingen leuk om te doen dus dat maakt niet uit. Daarna komt er een vriendinnetje en gaan we lekker chillen in de tuin. En vanavond gaan we lekker weer eens gezond eten en dan zit het weekend er weer op.

Hoe is/was jouw weekend?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *