Fastturtle: Hardlopen op vakantie

Fastturtle: Hardlopen op vakantie

Ik ga binnenkort 14 dagen op vakantie en zoals jullie misschien wel weten ben ik net begonnen met mijn halve marathon schema. Op vakantie wil ik dus gewoon doorlopen. Maar hoe ga ik dit aanpakken?

Als eerste ga ik of heel vroeg in de ochtend of heel laat in de avond pas lopen. Ik heb de laatste tijd een beetje geëxperimenteerd met eten en daarna direct hardlopen. Ik weet dus wat voor mij werkt. Hierdoor kan ik gemakkelijk vroeg in de ochtend gaan lopen.

Ook hebben we de trainingen wat aangepast. Ik ga alleen rustige korte loopjes doen op vakantie en geen heftige intervals. Ik bedoel, het moet ook wel leuk blijven dus vandaar dat we dit een beetje aangepast hebben.

In Nederland heb ik al zoveel mogelijk geprobeerd om in het warme weer te lopen. Hiermee word je bloedplasma meer en hoe meer je hebt hoe beter je met de warmte om kunt gaan. Ik hoop dat me dit gaat helpen als ik in het buitenland wil lopen!

En het is natuurlijk wel een hele leuke manier van de stad ontdekken. Als je van te voren je adres ergens opschrijft en bijvoorbeeld alvast een route met Google maps uitstippelt kan het eigenlijk niet misgaan. Deze route kun je downloaden met WiFi en dan kan je hem daarna gebruiken zonder dat je hiervoor op internet hoeft, ideaal.

Als laatste is het natuurlijk wel heel belangrijk om water mee te nemen onderweg. Het is nou eenmaal een stuk warmer en daardoor heb je ook eerder water nodig. Loop dus met een flesje of met een waterzak, wat je zelf het handigste vindt!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *