Fastturtle: Berlijn

Fastturtle: Berlijn

Als het goed is ben ik op dit moment klaar met de halve marathon van Berlijn. Als alles goed is gegaan dan heb ik dus mijn doel gehaald en zit ik nu lekker te chillen en ben ik aan het genieten van deze prestatie. Maar hoe was mijn weg naar Berlijn? En wat wordt mijn plan om mijn doel te halen? 

Mijn weg naar Berlijn is eigenlijk best wel goed gegaan. Van alle trainingen die ik moest doen heb ik er maar 2 overgeslagen. En deze heb ik overgeslagen omdat ik last had van een (beginnende) blessure. Alle blessures die ik gehad heb zijn snel weer weggegaan omdat ik er meteen actie in ondernomen heb door middel van rekken, oefeningen en dus 2 keer het overslaan van een training. Hierdoor denk ik wel dat ik heel sterk aan de start ben verschenen.

Er zijn 2 verschillende actieplannen voor vandaag:
– Een plan voor als het dus echt 21 graden is ( ik ben geen warmweerloper);
– Een plan voor als het wat koeler is.21 graden:
Als het echt zo warm is dan moet ik mijn doel bijstellen om geen Amsterdam herhaling te hebben. Ik pas dus mijn snelheid aan en dan kan ik eventueel richting het einde nog wat versnellen. Ik laat dan ook mijn doel van onder de 2 uur varen. Ik wil hem dan liever sterk lopen en niet wandelen tussendoor.

Als het koeler is:
Dan wil ik het eerste gedeelte lopen met een pace van 5:30. Ik weet dat ik dat kan dus daar ga ik dan ook gewoon op inzetten. Het tweede gedeelte hoop ik dan nog wat te versnellen. Mocht dat niet lukken is het niet erg want met een pcae van 5:30 haal ik mijn doel dik.

Natuurlijk kun je niet alles plannen dus er is een grote kans dat het heel anders is gegaan vandaag haha. Op woensdag kun je mijn verslag lezen van de halve! En als je nu al benieuwd bent kun je ook mijn Instagram in de gaten houden.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *