Fastturtle: 10 feitjes over mij die je nog niet wist

Fastturtle: 10 feitjes over mij die je nog niet wist

Af en toe is het best leuk om eens wat persoonlijker te worden op de blog. Daar vind ik het nu wel weer eens tijd voor dus vandaar dat ik vandaag 10 random feitjes met jullie ga delen. Lees je mee?

1. Ik ben echt een enorme zoetekauw. Ik lust eigenlijk bijna alles wat zoet en ongezond is. Dit gooit nog weleens roet in het eten als ik probeer gezond te eten haha. Meestal kan ik me wel inhouden en dit bewaren tot het weekend. Maar soms geef ik er gewoon lekker aan toe.

2. Ik ben, sinds ik fulltime werk, echt een ochtendmens. Ik vind het heerlijk om lekker vroeg op te staan. Vroeger als iemand dan zei: dan heb je echt wat aan je dag, vond ik dat altijd echt onzin. Maar nu vind ik dit ook echt en zet ik zelfs in het weekend mn wekker.

3. Ik was eerst best bang voor autorijden. Ik vond het niet leuk en daarnaast ook best wel eng. Bij mijn vorige baan moest ik soms gewoon rijden en sindsdien heb ik het mezelf gewoon weer een beetje aangeleerd. Nu heb ik er helemaal geen moeite meer mee en vind ik het soms zelfs leuk.
4. Ik ben een echte wintersporter. Ik kan slecht omgaan met warmte dus daarom houd ik echt van de winter. Ik warm altijd snel op tijdens het sporten dus heb hierbij geen last van de kou.

5. Ik drink bijna nooit alcohol. En dat komt omdat ik de meeste soorten alcohol eigenlijk niet zo lekker vind. Daarnaast merk ik echt dat ik de dag erna altijd best brak ben en minder voor elkaar krijg dan normaal. En dit vind ik het vaak niet waard.

6. Ik zou heel erg graag een huisdier willen. Maar in ons appartement mogen we geen huisdieren en dat is heel jammer. Op dit moment hebben we ook geen tijd voor een huisdier. Op het moment dat het kan koop ik er direct een. En ik zou het liefst een hond willen.

7. Ik hou er van om nieuwe dingen te proberen qua eten. Ik probeer nu sowieso elke maand een nieuw recept te maken en dat gaat eigenlijk heel erg goed. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn in de keuken.
8. Ik ben een echte doorzetter en een echte streber. Ik baal altijd enorm als ik mijn doel qua hardlopen niet haal. Maar dit zorgt er ook voor dat ik juist heel hard werk voor mijn doelen en ze daardoor dus vaak juist wel behaal.

9. De stad Utrecht heeft mijn hart gestolen. Het liefst blijf ik mijn hele leven in deze omgeving wonen. Wij wonen nu in Nieuwegein omdat Utrecht enorm duur is. Maar ik werk wel in de binnenstad van Utrecht. Echt super fijn en ik zit hier helemaal op mijn plek!

10. Ik ben verslaafd aan Instagram. Ik vind het super leuk om lekker langs feeds te scrollen en zelf dingen erop te zetten. Ik vind dit echt het allerleukste social media platform.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *