Doelen gehaald, en dan?

Doelen gehaald, en dan?

Ik heb in de afgelopen 2 wedstrijden ook meteen 2 doelen van 2018 gehaald. Maar het is natuurlijk pas maart en ik heb die doelen nu al gehaald. Hoe ga ik nu verder? Stel ik mezelf dan nieuwe doelen of laat ik het hierbij? Lees maar mee.

Ik heb in 2017 een blogpost geschreven met doelen voor 2018. Een van deze doelen was: PR’s verbreken. En het ging dan om mijn PR op de 5km, 10km en de halve marathon. Mijn PR’s op de 5km en de 10km heb ik in de afgelopen 2 maanden verbroken. Maar mijn PR op de 10km is nu 52:05 minuten. Het liefst loop ik deze dit jaar rond de 50 minuten dus in principe blijft dit doel staan.
Voor de 5km heb ik wel mijn ultieme doel bereikt: de 5km onder de 25 minuten lopen. Ik heb nu mijn PR op 24:24 minuten staan. Ik denk dat ik het voor dit jaar daar even bij laat qua doel. Ik ga trainen voor langere afstanden en me iets minder focussen op snelheid voor de kortere afstanden.

Het ene doel trek ik dus door om deze tijd nog verder aan te scherpen: de 10km. De 5km heb ik afgevinkt en hier ben ik super blij mee. Ik wil deze wel ooit nog sneller lopen natuurlijk maar voor 2018 heb ik hierbij echt mijn doel gehaald!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *