Der Weg nach Köln #8

Der Weg nach Köln #8

In mijn achtste week in de voorbereiding voor Keulen gingen de trainingen best goed. Wel ben ik weer maar een keer naar de sportschool geweest. Ik merk gewoon dat het wat lastiger combineren is aangezien ik nu 4 keer loop in plaats van 3 keer. Lees je mee hoe het ging vorige week?

Maandag 23 juli
Op maandag was het zoals (altijd) weer tijd voor een herstelloopje. Ik mocht weer zelf kiezen of ik 45 of 50 minuten deed. En misschien weten jullie nog wel hoe WARM het maandag was. Het begin ging best goed en ging ik wel lekker maar ik kreeg het wel steeds warmer en warmer. Ik besloot dus ook heel wijs om na 45 minuten te stoppen. Daarna ging ik nog naar de sportschool met 2 meiden van atletiek. Een van de 2 ging met mij mee trainen en de ander deed haar training op de loopband. De training ging echt lekker en merk nog geen achteruitgang ondanks dat ik vaak nog maar een keer per week ga. Dat is fijn!

Woensdag 25 juli
Op woensdag sta ik natuurlijk op de atletiekbaan maar ik had nu wat anders te doen op woensdagavond. Daarom besloot ik om de interval voor mijn werk te gaan doen. Dit was echt niet zo’n goed idee haha. Een langzaam loopje in de ochtend is prima maar ik ga geen interval meer doen. Ik begon met 2 kilometer inlopen en daarna deed ik 4 blokken van 2,5 kilometer op halve marathon tempo. Tussendoor wandelde ik 2 minuten. Ik heb het uitlopen overgeslagen want ik was er wel echt klaar mee.

Vrijdag 27 juli
(Dit is een foto van vakantie, was vergeten om een foto te maken). De training op vrijdag ging best goed. Ik ging weer voor werk maar deze keer was het tijd voor een langzaam loopje van 50 minuten. Ik heb lekker rustig aan gedaan en daarom was deze run ook echt lekker makkelijk. Ook wel eens fijn!

Zondag 29 juli
Op zondag loop ik vaak mijn duurloop. Nu ging ik pas op zondagavond op pad want ik had de hele zaterdag een festival gehad. En op zich ging deze duurloop prima. Ik wilde 100-110 minuten doen en kwam uiteindelijk op 102 minuten uit. Prima natuurlijk. Wel kreeg ik aan het einde wat last van mijn buik waardoor ik soms even moest wandelen.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *