Der Weg Nach Köln #4

Der Weg Nach Köln #4

Afgelopen week was het alweer de vierde week in training naar Keulen. Ik ben deze week maar een keer naar de sportschool geweest en heb ook niet op de wielrenfiets gezeten. Wel was het een hele goede week. Ik heb namelijk wel 80 kilometer van en naar werk gefietst op mijn normale fiets. De kilometers zijn dus wel gemaakt. Lees je mee voor de rest van mijn trainingen?

Maandag 25 juni
Op maandag stond ik buiten voor mijn vertrouwde herstelrondje. Het ging lekker en ik voelde me goed. Mijn hartslag was het daar alleen niet altijd mee eens. Daardoor werd het een wat minder fijn rondje. Ik probeerde namelijk de hele tijd mijn hartslag omlaag te krijgen waardoor ik echt niet meer lekker liep. Ach ja, volgende keer (hopelijk) beter! Ook stond ik in de avond weer in de sportschool. Ik begin niet meer vroeg op maandag dus het was even de vraag of ik het ging redden om dan nog steeds twee trainingen te doen op maandag. Het antwoord was: ja. Gelukkig, want ik ben er nu zo aan gewend. Verder ging de training ook prima dus dat was fijn!

Woensdag 27 juni
Op woensdag mocht ik weer naar de baan! Na het inlopen en de krachtraining was het tijd voor de kern. Deze was deze keer eens anders dan normaal. We liepen allemaal blokken van 200 meter (rennen en rust). Dus als je 60 meter rent dan heb je 140 meter rust, als je 80 meter rent heb je 120 meter rust enzovoort. Als je dus 180 meter rent heb je maar 20 meter rust voordat je 200 meter moet rennen. De opbouw was: 3 x 60-80-100-120-140-160-180-200. Het was zeker pittig maar wel lekker. Uiteindelijk kwam ik op 10 kilometer bij deze training.

Vrijdag 29 juni
Op vrijdagavond had ik geen tijd om te rennen en ik wilde wel heel graag op vrijdag rennen. Er zat dus niks anders op dan mijn wekker eerder zetten en in de ochtend gaan. Ik moest tijdens het rennen echt wakker worden en dat zie je dan ook aan mijn kilometertijden. Deze worden steeds sneller op dezelfde hartslag haha. Ik hield mijn hartslag lekker laag. Het was ook vooral een inlooprondje voor de zaterdag!

Zaterdag 30 juni
Want op zaterdag liep ik een wedstrijd: de Midzomermarathon in Apeldoorn. Je leest hierrrrrrrrrr hoe het ging.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *