De weg naar Amsterdam #9

De weg naar Amsterdam #9

Ja de naam van deze blog is veranderd. Ik heb namelijk wegens omstandigheden besloten om Amsterdam te doen in plaats van Keulen. Dat betekent wel dat ik 2 weken extra heb ik de voorbereiding die ik wel goed kan gebruiken. Lees je mee naar de trainingen van vorige week?

Dinsdag 31 juli
Op maandag had ik even een offdag dus daarom liep ik op dinsdag pas voor het eerst. Ik mocht naar buiten voor een herstelrondje van 45 tot 50 minuten. Het was echt een heel lekker en relaxed rondje waarbij ik het geen moment zwaar heb gehad. Ik kon echt super lekker de dag van me af zetten en ontspannen tijdens dit rondje.

Woensdag 1 augustus
Op woensdag stond ik weer op de baan. Maar omdat het zo warm was deden we een aangepaste training. We liepen richting een heuvel in Utrecht en daar begon de kern. We mochten deze heuvel 4 keer op sprinten en op de terugweg hadden we dan ‘rust’. Daarna renden we rustig naar het bos en hier deden we nog een 500 meter rondje op tempo. Toen was het tijd om weer naar de baan te gaan en daar sloten we af met 5 x 100m sprint.

Vrijdag 3 augustus
Op vrijdag stond ik eerst weer eens in de sportschool. Dit was echt super fijn en ik kon bij de meeste oefeningen meer gewicht pakken. Dat vind ik altijd heel erg leuk want ik vind dat je dan echt vooruitgang kan zien hierin. Daarna ging ik nog naar buiten voor een rondje hardlopen. Op het programma stond: 2,8-3,7-4,6-5,5-6,4-7,3-8,2 minuten. En dan ging de eerste van het blokje op tempo 1 en de tweede op tempo 2. En het was echt heeeel erg warm en daardoor vond ik het wel lastig. Maar ik heb het wel gedaan.

Zondag 5 augustus
Op zondag ging ik naar buiten voor een duurloopje van 90 minuten. En eigenlijk zat ik er al direct lekker in en ging het meteen heel erg goed. Ook liep ik iets harder dan normaal tijdens een duurloop maar wel met een lage hartslag. Uiteindelijk liep ik 15,42 kilometer! Normaal op duurloop tempo was ik op 14,5K gekomen ongeveer. Dus dat zegt wel over hoe goed het ging.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *