25K op mijn 25e verjaardag

25K op mijn 25e verjaardag

Ik was woensdag 9 mei jarig en toen werd ik 25. Ik had van te voren dus bedacht dat het misschien wel ‘leuk’ was om dan 25 kilometer te lopen. Helaas werd het ook 25 graden dus dat maakte de missie wel wat moeilijker. Lees je mee?

Samen met Yannick ging ik naar Loosdrecht. Er is daar een mooie route voor 25 kilometer en daarna wilden we dan nog even relaxen bij de Loosdrechtse plassen. Win-win situatie. Helaas konden we niet echt makkelijk vinden waar we wilden parkeren dus daarom begonnen we iets later aan ons rondje dan bedacht.

Het was meteen al warm maar ik was er wel een stuk beter aan gewend dan in het begin van de lente. Ik kan er dus wel makkelijker mee omgaan. Maar de eerste 3,5 kilometer was er nergens schaduw en dat was wel even pittig. Daarna vonden we een mooi paadje met wat schaduw en dat was wel echt lekker. Ondertussen kreeg ik het wel steeds zwaarder en daarom besloten we om op 12,5 kilometer even AA te halen bij de Appie.Vol goede moed gingen we daarna verder. Ik merkte wel dat het eigenlijk echt té warm was om 25 kilometer te lopen. Dit is namelijk verder dan ik ooit gelopen heb dus dat is eigenlijk gekkenwerk. Na 16,5 kilometer stopten we nog even om even een stukje te wandelen en het hart weer even rustig te krijgen.

Daarna gingen we weer maar ik merkte vlak voor de 18 kilometer dat het echt genoeg was geweest. Samen met Yannick besloot ik dan ook om na 18 kilometer te stoppen. Missie gefaald maar ik was alsnog heel blij dat ik wel 18 kilometer gelopen had. En dat met die hitte!

Liefs Jessica

Eén gedachte over “25K op mijn 25e verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *