❤Gelukslijstje❤

❤Gelukslijstje❤

Nu het weer, weer wat beter begint te worden is het tijd voor een gelukslijstje! Af en toe even stil staan bij de leuke dingen in het leven is hartstikke leuk en ook best fijn.

❤ Dat ik weer ‘durf’ te rijden. Ik vond het een tijdje best spannend maar ik ben het weer aan het oppakken en eigenlijk gaat dit best goed!!
❤ Dat mijn blessure zo goed als over is. Ik had nooit durven hopen en dromen dat dit zo snel voorbij zou gaan. Echt heel erg blij mee.
❤ Dat ik zo gemotiveerd bezig ben met sporten en eten. Ik heb de slag weer helemaal te pakken en eigenlijk gaat dit ook super goed. Ik doe weer 3x per week krachttraining en ik loop weer 3x per week hard.
❤ Dat alle weken zo lekker kort zijn. Nu met Pasen en alle andere feestdagen heb ik vaak een werkweek van 4 dagen. Dat voelt echt als een cadeautje. Ik vind het echt niet erg om 40 uur te werken maar zo nu en dan een kortere week is ook wel heel erg fijn.
❤ Afgelopen weekend. Ik heb afgelopen weekend echt een heerlijk weekend gehad met mijn familie. Ook sliep ik samen met Yannick een nachtje bij mijn stiefzus en haar man en dit was ook echt heel erg gezellig en leuk. Echt fijn dat, dat gewoon kan allemaal.
❤ Weekboodschappen doen. Het is echt een soort sport geworden om op zondag de boodschappen van de hele week te doen en dan zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Eerst deden we altijd elke dag de boodschappen maar dat is echt veel duurder dan eens per week.
❤ Schoonmaakwoede. Ik heb een paar schoonmaakaanvallen gehad de afgelopen tijd en het is echt heel fijn dat alle kastjes en de koelkast ook weer even helemaal schoon zijn en opnieuw ingericht. Wat een ruimte ineens!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *