❤Gelukslijstje❤

❤Gelukslijstje❤

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een gelukslijsje heb opgesteld dus ik vond het wel weer eens tijd. Ik heb namelijk meer dan genoeg om blij mee te zijn! Lees je mee?

❤Waar ik nu het meest gelukkig mee ben is dat ik nu samenwoon met Yannick! Binnenkort komt er een roomtour online. Alvast een preview in de foto hierboven :).
❤Ik ben ook heel blij dat onze vakantie zo leuk was. Wel jammer dat hij voorbij is maar het is wel een hele leuke herinnering.
❤Dat ik helemaal zonder angst in de auto stap nu. Ik vond het eerst echt doodeng om te rijden maar dat is gelukkig allang niet meer.
❤Dat ik nu lekker aan het opbouwen ben met hardlopen en ik heb (bijna) geen last van pijntjes! Heel erg fijn.
❤Ik ben echt gemotiveerder dan ooit met hardlopen. Ik doe alle trainingen in het schema zonder veel problemen en ik heb telkens ook veel zin om te lopen.
❤Ik ben eindelijk echt ingeschreven voor de halve marathon van Amsterdam dus ik train niet voor niks.
❤Elke woensdag/donderdagavond even helemaal stuk gaan tijdens baantraining. Echt heerlijk en daar mag ik tenminste ook weer even op hoog tempo rennen.
❤Met mijn run van afgelopen zondag. Ik had het heel zwaar en rende toch elke kilometer sneller dan die ervoor, super leuk.
❤We zijn naar een andere stad verhuisd dus deze ben ik nu helemaal aan het verkennen. Dit vind ik altijd heel erg leuk!
❤Dat ik binnenkort nog een mini vakantie heb en dan ga ik lekker naar mijn neefjes en nichtje.

Liefs Jessica

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *