❤ Nike

❤ Nike

Toen ik net begon met hardlopen was ik al meteen helemaal gek van Nike. Ik vind dat Nike echt hele mooie schoenen maakt voor hardlopen en de kleding is ook prachtig. Een nieuwe liefde was geboren: Nike. 

Mijn allereerste hardloopschoen was er dan ook meteen een van Nike: Nike Revolution. En in de eerste tijd dat ik hardliep heb ik eigenlijk altijd alleen maar op Nikes gelopen. Van Revolution ging ik naar Lunarglide en de Lunar serie beviel me super goed. Natuurlijk heb ik ook wel andere merken geprobeerd maar nooit liepen deze zo fijn als Lunars.

Daarnaast vind ik het design van Nike vaak ook het mooiste en dat helpt natuurlijk ook wel mee aan het draagcomfort van de schoen. In ieder geval bij mij wel. Ik vind het heel erg belangrijk dat schoenen er mooi uitzien en daarnaast natuurlijk fijn lopen.

HardloopdoelenToen ik nadat de Revolution een beetje op was mijn eerste schoenanalyse liet doen in de winkel kreeg ik Brooks aangemeten. Dit omdat ik overproneer en deze schoen corrigeerde dit volledig. Ik merkte al snel dat ik geen volledige correctie nodig heb want ik kreeg overal last van als ik op deze schoenen liep. Hier was ik natuurlijk heel erg blij mee want misschien was Nike nu weer een optie. Uiteindelijk kreeg ik Lunarglide 5 en dit was echt een match made in heaven. Mijn liefde voor Nike groeide alleen maar.

Dit zorgde er ook voor dat ik uiteindelijk een Nike hardloophorloge aanschafte. Dit werkte goed samen met de Nike app die ik natuurlijk al gebruikte en daarom wilde ik ook juist dit horloge hebben. Onlangs heb ik Lunar Tempo 2 gekocht en ook dit zijn echt hele fijne schoenen voor mij. Maar helaas zijn mijn Lunarglide 5 schoenen een beetje op. De demping gaat eruit. Ik was ook heel erg blij dat ik Lunarglide 8 dan ook tegenkwam met een mooie korting op Nike.com. Ik hoefde hier niet over na te denken en bestelde deze meteen.

Op deze manier blijf ik ook mijn Nike collectie steeds meer uitbreiden. Dit blijft altijd mijn favoriete merk. Ondanks dat ik nu ook mijn eerste paar niet Nikes in de kast heb staan: New Balance Vazee 2090.

Wat is jouw favoriete merk onder hardloopschoenen?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *