‘Zomaar’ een duurloop door de weeks

‘Zomaar’ een duurloop door de weeks

Gisteren liep ik zomaar ‘even’ een duurloop door de weeks. Dit weekend staat er namelijk een festival op de planning en ik ga niet voor een festival 2 uur lopen. Daarom zat er even niks anders op.

Eigenlijk stond deze run voor vandaag (vrijdag 8 sept) op de planning. Maar de weersvoorspellingen waren onwijs slecht dus vandaar dat ik halverwege de donderdag besloot dat ik die avond zou gaan. Gelijk uit werk heb ik even 2 crackers gegeten en toen was ik klaar om te gaan, samen met Yannick.

Het ging best goed. De duurloop bestond uit twee keer 60 minuten met 10 minuten wandelen tussendoor. Ik besloot wel om na 30 minuten om te draaien. Dan zou ik in de 10 minuten pauze thuis even naar de wc kunnen mocht mijn buik weer opspelen. In het laatste kwartier van het eerste stuk kreeg in inderdaad buikpijn en was het toch wel even afzien. Ik was blij dat ik daarna thuis even naar het toilet kon!

Na de 10 minuten pauze was het tijd voor het tweede gedeelte. Ik kreeg al vrij snel last van mijn benen. Ik kon erg goed merken dat ik de hele week op de fiets naar werk ben gegaan. 80 km fietsen gaat niet in de koude kleren zitten haha. Maar natuurlijk liep ik gewoon door. Het was ook fijn dat Yannick meeliep want dat zorgt wel voor afleiding.

Ondertussen speelden mijn benen steeds meer op. Maar als ik nu door kan lopen met pijn dan kan ik het tijdens de halve marathon sowieso. Even op de tanden bijten en doorgaan dus! Ik was wel erg blij toen het erop zat moet ik zeggen. Hierna moeten we nog een keer een lange duurloop en dan is het zover…

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *