Voordelen van baantraining

Voordelen van baantraining

Ik ga nu sinds een aantal maanden bijna elke week naar baantraining. Ik ben er echt helemaal weg van en het leek me wel leuk om eens te vertellen waarom ik het zo leuk vind. Vandaar dit artikel met de voordelen van baantraining!

  • Ik doe elke week een interval training. Daarnaast kost het veel minder moeite als ik niet zelf de training hoef te bedenken en mezelf hier niet voor aan hoef te slingeren. We doen het met zijn alle en dat maakt het makkelijker.
  • Je leert veel nieuwe mensen kennen. En daarnaast hebben al deze mensen ook sowieso een interesse hetzelfde als jij: hardlopen!
  • Je wordt geholpen als je vragen hebt. De trainers zijn er om je te helpen en ook om je vragen te beantwoorden. Ook hebben ze bijvoorbeeld andere trainingen als je een blessure hebt.
  • Ik krijg nu elke week hardloopscholing. Ik merk dit best wel goed tijdens mijn normale trainingen. Dat is natuurlijk ook een win-win situatie!

  • Ik kan veel meer uit mezelf halen tijdens een training. Van te voren weet ik welke afstanden ik ga lopen en op welke snelheid. Hierdoor kan ik me er goed op voorbereiden. Daarnaast heb ik altijd een soort bewijsdrang en daardoor geef ik vaak net iets meer!
  • Dit is een voordeel en een nadeel maar je weet op de baan altijd precies hoever je nog moet om je doel te halen. Dit door de lijnen op de baan. Dat is best fijn als je het even zwaar hebt.
  • Je doet het echt met zijn alle. Je geeft met zijn alle 100% tijdens de training en dat maakt het voor mij ook makkelijker om soms nog net wat meer te geven of nog net iets harder te gaan!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *