Vakantie update 2: Valencia

Vakantie update 2: Valencia

De tweede stop van de vakantie was Valencia. We vlogen op donderdag 13 juli om 15:15 naar deze mooie Spaanse stad. Hier bleven we 6 dagen. Wat we allemaal gedaan hebben lees je hier.

Op dag 1 deden we dus niet zo super veel. We kwamen ergens in de avond aan in ons appartement. In Rome hadden we een hotelkamer dus dit was wel een upgrade qua grootte. We hadden zelfs een eigen wasmachine, super fijn! We hadden wel enorme honger dus rond een uur of 20:00 zijn we uiteten gegaan in de buurt van ons appartement. Dit plankje met ham en worst kregen we vooraf!

Op dag twee deden we eindelijk iets waar ik al maanden zin in had: we gingen naar het strand! Het zou een uurtje lopen zijn vanaf het appartement en daar hadden we ons wel iets op verkeken. Een uur is toch langer als het 32 graden is en je helemaal wegsmelt. Op het strand konden we een strandbedje huren maar dit konden we alleen cash betalen. Ook dit hadden we niet bij ons haha. Nou even gepind en toen kon het genieten beginnen. Echt heerlijk was dit!

Op dag drie hebben we een beetje door de stad gestruind en veel gerelaxed. Gewoon rondlopen en dan kijken waar je uitkomt en welke mooie plekken je ontdekt. Zo kwamen we op het plein hier links op de foto. En daar hebben we ook direct een fijn koffietentje ontdekt. Ook kwamen we door het mooie straatje rechts op de foto. Ik vind het heel erg leuk om een stad op deze manier te ontdekken.

Vandaag liepen we door de groenstrook welke dwars door de stad gaat. Echt een super mooi groot park is dit eigenlijk geworden. Je kunt daar heel mooi hardlopen maar je kunt er ook gewoon wandelen. En helemaal achteraan de groenstrook kwamen we bij de palmbomen op links. Hoe mooi is dat?

Op de laatste dag gingen we nogmaals naar het strand. Nu met het OV en met cash! We hebben geleerd van de eerste keer haha. Ik vind het strand echt zo fijn. Heerlijk weer en het water, hier geniet ik echt van. Alleen overal zand is wat minder maar dat heb ik ervoor over. Om onze vakantie in Valencia goed af te sluiten at ik het leuke ijsje wat je rechts op de foto ziet!

Op naar Lissabon! Hierover lezen jullie as zondag.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *