Update eetschema

Update eetschema

Ik ben nu alweer een tijdje terug van vakantie dus ik heb het eten weer helemaal goed opgepakt. Ik wilde dus weer even een update geven van het eetschema en hoe het nu daarmee gaat. Lees je mee?

Ik heb namelijk sinds kort besloten dat ik geen vlees meer eet. Ik heb dus alle soorten vlees in mijn schema veranderd voor vleesvervangers. Hier heb ik wel zo mijn redenen voor maar ik ga er liever niet op in. Wil het vlees eten niet voor iedereen verpesten. Aan het begin was het wel lastig om mijn eiwitten te halen per dag maar nu heb ik daar wel een balans in gevonden.

Ook heb ik besloten om deze maand geen chips te eten. Ik at super veel chips de afgelopen tijd dus een soort chips detox was wel even nodig. Het gaat best goed. Ik vervang het nu vaak voor wortels dus dat is ook nog eens een stuk gezonder!

Daarnaast bevalt het schema nog steeds erg goed. Ik merk veel verschil aan mijn lichaam en ik zie heel goed dat ik vet verlies. En dat is ook graag wat ik natuurlijk wilde bereiken door middel van dit schema. Ik weeg 3,7 kilo minder dan in april dus dat is echt al heel erg fijn. Het gaat natuurlijk niet alleen om kilo’s maar ik zie ook duidelijk dat er echt wel vet af gaat dus dat is top!

Ik moest na mijn vakantie wel weer even wennen aan het minder eten. Op vakantie heb ik er weinig rekening mee gehouden en daar at ik best wel veel. Daarom moest ik daar eerst wel even aan wennen. Maar nu is dat weer helemaal goed en ben ik er weer helemaal aan gewend dus het is ook niet meer ‘moeilijk’ om me aan het schema te houden.

Al met al ben ik dus echt super tevreden! Als ik op een gegeven moment stil ga staan met dit schema ga ik denk ik nog wel eens een nieuwe laten maken door Carmen. Ben er erg blij mee.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *