Fastturtle trainingen 6

Fastturtle trainingen 6

Deze week deed ik 4 trainingen: 1 sportschooltraining en 3 hardlooptrainingen. Stuk voor stuk gingen ze best wel lekker. Helaas hadden we deze week geen tijd om twee keer naar de sportschool te gaan maar de training die ik er deed was wel erg lekker. Lees je mee? 

Maandag
Zoals jullie weten houd ik er echt van om de week sportief te beginnen. Ook deze week lukte het weer. Ik moest een pakketje ophalen en dit was ongeveer 2,5KM van ons huis. We besloten om dit hardlopend te gaan doen! Het regende lekker maar dat mocht de pret niet drukken. Uiteindelijk liepen we lekker en makkelijk 5KM. En ik had dus ook direct mijn pakketje gehaald. Win-win situatie!

Woensdag
Op woensdag kwam ik echt helemaal kapot thuis. Ik werk nu ook vroege diensten en dan moet ik om 7:00 op werk zijn. Daarom was ik dus wat vermoeid toen ik thuis kwam van werk. Ik had dus geen zin om naar de baantraining te gaan maar ik wilde de training wel graag doen. Ik besloot om de training zelf te doen. Ik moest: 6x 600-400-200 lopen met 200 meter rust tussendoor. Een super intensieve training maar het ging wel erg goed!

Donderdag
Op donderdag stonden we weer in de sportschool. We besloten om eens wat andere oefeningen te doen. Ik mocht 8 oefeningen kiezen die we gingen doen, erg leuk! Weer eens wat variatie is ook heel erg leuk en ik voelde me erg voldaan na de training!

Vrijdag
Op vrijdag liepen we onze laatste training van de week. Qua conditie ging het erg goed en ik had het idee dat ik uren door kon lopen. Maar ik had helaas wel erg veel last van mijn buik. Gelukkig konden we tussendoor even een toiletstop doen bij de school van Yannick. Daarna kon ik mijn training afmaken en stonden er weer 5 fijne kilometers op de teller!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *