Waar train ik op dit moment eigenlijk voor?

Waar train ik op dit moment eigenlijk voor?

Ik ben natuurlijk weer hard aan het trainen en weer lekker aan het opbouwen. Maar waar train ik op dit moment eigenlijk voor? Lees maar mee!

Natuurlijk wil ik in oktober de Halve Marathon van Amsterdam lopen. Maar voor die tijd zijn er ook nog andere dingen waar ik op dit moment van train. Mijn eerste doel is namelijk al wat dichterbij dan dat..

Ik loop op 9 juli 5K in Voorthuizen. Deze wedstrijd heb ik al eens gelopen en dit is prima. Het is dichtbij mijn ouders en ook lekker goedkoop. Het liefst wil ik hier mijn PR (25:40) verbeteren maar ik weet niet of dit haalbaar is met die knieblessure die ik gehad heb.

Maar in de tussentijd ga ik mijn afstanden al uitbreiden en loop ik in Nederland ook op de warme dagen. Ik wil namelijk ook op vakantie lopen dus dan kan ik alvast een beetje wennen aan de warmte tijdens het lopen.

Na de zomer komt er namelijk al een wedstrijd erg dichtbij: de Damloop. En deze keer loop ik niet de nachtversie, maar de echte. Ik heb me al ingeschreven en ik heb er zin in. Ik stond hier een aantal jaar geleden ook voor ingeschreven maar toen liep ik hem niet. Nu wil ik hem dus wel echt doen.

Het ultieme doel vertelde ik natuurlijk al: de halve van Amsterdam. Hier zijn uiteindelijk alle pijlen op gericht. Ik wil niet weer uitvallen vlak voor de wedstrijd dus ik doe nu veel aan crosstraining en ik bouw heel rustig op. Hopelijk zodat het deze keer wel goed gaat!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *