Terugblikken: Damloop 2016

Terugblikken: Damloop 2016

In 2016 liep ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens een wedstrijd. Ik was weer begonnen met hardlopen en schreef me in voor de Damloop by night. Dit om mezelf te motiveren om te blijven lopen. En leuke bijkomstigheid: veel van mijn vrienden liepen ook mee!

Ik loop dit jaar weer de Damloop maar dan de ‘echte’ versie. Ik heb er super veel zin in want ik vond de by night versie ook heel leuk. Vooral gezellig dat er 5 vrienden mee gingen die daarna bijna allemaal niet meer hebben gelopen. Maar dat zijn details.

Dit jaar ga ik samen met Yannick en met 1 vriend die vorig jaar ook mee ging. We hebben allemaal een ander doel maar dat maakt helemaal niks uit. We lopen hem toch samen ook al lopen we apart, snap je? Ik heb veel over de Damloop gehoord en gelezen en volgens mij is het echt een super leuke wedstrijd.

Ik hou wel van grootschalige wedstrijden met veel publiek langs de kant. Daarnaast is het ook nog eens prima weer om hard te lopen. 17 graden met wat regen wordt er voorspeld. Lekker koel en een buitje zorgt natuurlijk voor wat extra zuurstof in de lucht.

Ik ga de Damloop als een wedstrijd lopen maar wel met de halve marathon in mijn achterhoofd. Ik ga dus niet al te gek doen maar hoop wel een nette tijd neer te zetten. Zoals jullie van me gewend zijn komt er maandag een verslag over online!

Wie kan ik spotten bij de Damloop?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *