Sunday Favorites

Sunday Favorites

Ik heb deze week een hele leuke week gehad en daarom wilde ik hier een aparte blogpost aan wijden. Dit doe ik in de vorm van een sunday favorites. Lees je mee?

Favoriete strandje
We zijn zaterdag bij Babbel Beach geweest met mijn stiefzus, haar man en 2 kindjes. Ik was hier het hele weekend oppassen en met de kindjes spelen dus dat was heel erg leuk. Zaterdag was het ineens super lekker weer en toen zijn we naar Babbel Beach gegaan. Super leuk strandje!

Favoriete bezigheid
Lekker samen met de kindjes naar de kinderboerderij! Dat was echt heel erg leuk. Vooral dat je bij de geitjes het hok in mag om ze te knuffelen, hoe leuk.

Favoriete workout
Dat was van de week in de sportschool. Ik deed nu eindelijk eens 10 pull ups achter elkaar. Ik doe dit nog wel met een elastiek want anders lukt het me niet. Maar ik kan er wel steeds meer! Echt super fijn.

Favoriete uitzicht
Het is toch wel heel erg fijn ook als de kindjes soms slapen. En wat ziet dat er ook schattig uit. Dit was dan ook mijn favoriete uitzicht dit weekend.

Favoriete run
Ik kon niet naar de baantraining deze week omdat ik dus bij mijn stiefzus was. Ik besloot daarom om de interval zelf te doen. Dit ging echt heel lekker en ik kon best goed snelheid houden. Ook had ik tijdens de run publiek. Ik kwam 4 keer langs hetzelfde groepje en zij gingen me telkens aanmoedigen haha. Best wel leuk! Ik kwam helemaal kapot en voldaan weer terug.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *