Sunday favorites #1

Sunday favorites #1

Dit is weer een nieuwe rubriek op mijn blog. Ik zie dit vaker bij andere blogs en dan vind ik dat heel erg leuk. Daarom dacht ik dat het wel leuk was om dit ook eens te doen! Lees je mee?

Favoriet weekend
Dit weekend ben ik een weekendje weg met mijn familie. Iedereen is mee, inclusief mijn lieve neefjes en nichtje. Super gezellig en ik vind dit altijd erg leuk. Vorig jaar hebben we dit ook gedaan en dit is me erg goed bevallen. Ook dit weekend was het weer heel erg leuk. En ook fijn dat ik maandag ook nog vrij ben!

Favoriet vervoersmiddel
Onze Karl is toch wel echt all time favorite. We hebben hem nu een maand en ik ben er echt super blij mee! Ik kan nu eigenlijk al niet meer zonder. Wij hebben hem met private lease ‘gekocht’. Zo heb je een nieuwe auto en je hoeft niet direct het hele bedrag te betalen. Ideaal!

Favoriet hardlooprondje
We zijn in Beekbergen dit weekend met familie en dat is heel erg dichtbij Apeldoorn. In en bij Apeldoorn heb je hele mooie routes om te lopen. Ik ben samen met Yannick naar het Paleispark bij Paleis het Loo gegaan. Hier heb je hele mooie wandel- en hardlooproutes. Goed aangegeven met paaltjes met kleuren en ook heel erg leuke omgeving om te lopen. Je betaalt 2 euro per persoon maar dat is het ook wel echt waard!

Favoriet feestje
Ook al is het al een aantal weken geleden. Dit is toch wel echt Oud en Nieuw met vrienden. Het was echt een super gezellig feestje, dat kwam natuurlijk vooral ook door mijn vrienden. Maar ook de muziek was erg leuk en de locatie ook. Goed begin van het nieuwe jaar.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *