Review Live Love Run

Review Live Love Run

Een tijdje geleden kreeg ik het boek Live Love Run van Yannick cadeau. Dit is het boek van Annemerel over hardlopen. Er staan tips in en ook persoonlijke verhalen. Ik heb het uit dus het leek me wel leuk om hier een review over te schrijven. 

Ik vond het een heel leuk boek om te lezen. Ik volg Annemerel al een aantal jaar via haar blog dus ik wist al wel hoe zij dingen schreef. Ik kwam ook wel veel dingen van haar blog tegen in het boek maar er stonden ook heel veel nieuwe dingen in.

Het boek is erg leuk opgebouwd. Het begint bij het begin. Hoe is Annemerel ooit begonnen met hardlopen? Ook staan hier leuke anekdotes bij en dat vind ik wel erg leuk om te lezen. Zo bouwt het boek steeds verder op totdat we uiteindelijk lezen over haar marathons.

Naast verhalen staan er ook hele mooie foto’s in het boek. Daar ben ik altijd wel gevoelig voor dus dat vind ik ook een groot pluspunt van het boek. En er staan ook wat leuke recepten in maar deze had ik op de blog al gezien dus deze waren voor mij niet nieuw. Als laatste sluit het boek af met hardloopschema’s en deze heb je hard nodig. Want na het lezen van Live Love Run heb je veel zin om hard te lopen. Ik was in ieder geval heel gemotiveerd om weer een rondje te gaan.

Naast de persoonlijke verhalen staan er ook nog wat broodnodige feitjes in het boek. Bijvoorbeeld: hoe voorkom je een blessure en hoe genees je een blessure. Ook leer je hoe je de perfecte hardloopselfie maakt, wie wil dat nou niet?

Minpunten van het boek vond ik dat ik al wat dingen op de blog gelezen had dus dit was allemaal dubbelop. Maar over het algemeen vond ik het echt een leuk boek en was ik echt hartstikke positief. Vooral het hoofdstuk waar ze het heeft over haar leukste hardloopwedstrijden vond ik echt heel leuk.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *