Review: Ik heb (geen) zin

Review: Ik heb (geen) zin

Annemerel heeft een tijd geleden een nieuw boek uitgebracht. Ik vond het vorige boek ook erg leuk dus deze wilde ik ook graag hebben. Haar nieuwste boek heet: ik heb geen zin. Een boek vol motivatie voor als je een keer geen zin hebt om zelf te gaan. De stap naar de deur is vaak de grootste stap.

In het boek staan verschillende motiverende verhalen. Wat nou als je niet fit genoeg hebt en daardoor minder motivatie? Dan pak je er een inspirerend verhaal bij over iemand die dit ook meegemaakt heeft. Heb je geen zin omdat het weer niet mee zit? Dan is daar ook een bijpassend verhaal bij geschreven. Dit werkt heel erg goed en zo speelt Annemerel altijd goed in op waarom je geen zin hebt.
Deze verhalen zijn geschreven door Annemerel zelf maar zij heeft ook andere mensen geïnterviewd. Zo heeft ze bijvoorbeeld Abdi Nageeye gevraagd om ook een motiverend stuk te schrijven. Ik vind dit een hele leuke toevoeging aan het boek. Juist deze topsporters zijn voor mij ook echt een grote motivatie dus dit helpt me wel echt!

Ook heeft ze andere bekende bloggers gevraagd om een stuk te schrijven. Zo heeft ook Laura Brijde een artikel geschreven over toen ze een blessure had maar ze hier niets van af wist nog. Een fijn en motiverend stuk hoe je door een blessure heen komt en gemotiveerd blijft om hierna weer te gaan lopen.
Ik vind dit echt een heel leuk boek met veel leuke en herkenbare verhalen. Ik heb hem er nog niet bij gepakt als ik geen zin had om te gaan maar ik kan me wel erg goed voorstellen dat je daarna wel gewoon naar buiten gaat. Geen gezeur en gewoon gaan met die banaan! En naast dit allemaal staan er ook hele mooie foto’s in. Net zoals in het andere boek.

Annemerel je hebt weer niet teleurgesteld. Echt een enorm leuk boek en super motiverend!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *