Recap: CPC Loop

Recap: CPC Loop

Gisteren liep ik 5K tijdens de CPC loop in Den Haag. Ik had een doel in mijn hoofd en dat was onder de 25 minuten finishen. Ik was best wel zenuwachtig omdat ik wist dat het pijn ging doen en dat het lastig ging worden. Maar of ik mijn doel gehaald heb? Dat lees je hier:

De ochtend begon lekker relaxed. We waren nog bij mijn ouders dus dat was best wel fijn. Hier hebben we al onze spullen gepakt en lekker ontbeten. Tijdens het ontbijt keek ik op mijn horloge en zag ik dat we iets te relaxed waren en dat we eigenlijk al moesten gaan. Snel alles in de auto gegooid en toen reden we richting Den Haag. Uiteindelijk kwamen we daar ruim op tijd aan en was er gelukkig plek in de parkeergarage die ik online had gevonden. Tot nu toe verliep alles lekker soepel!

Ook op het terrein zelf ging het goed. Ik had alleen besloten dat ik in een korte broek en t-shirt wilde rennen dus ik wachtte nog heel even met het afgeven van mijn kleding. Ik wilde mijn trui nog even wat langer aanhouden haha. Maar toen ik eenmaal in mijn korte broek en t-shirt stond viel het alles mee en was het eigenlijk niet eens echt koud.

10 minuten van te voren gingen we in het startvak staan en liepen we stiekem nog wat naar voren. We wilden redelijk vooraan starten omdat we beide een redelijk snelle tijd wilden lopen. Al vrij snel ging het startschot en konden we van start! Ik merkte meteen dat ik niet ver genoeg vooraan was gestart. Het was echt super druk en het salommen was begonnen. Op een gegeven moment kon ik via een stoep en kon ik zo langs de meute rennen. Mijn eerste kilometer heb ik me dus vooral geƫrgerd en veel energie verspild met het inhalen van iedereen.

De rest van de kilometers was het gelukkig een stuk rustiger op het parcours. Deze zijn ook in een waas voorbij gegaan. Het was best wel zwaar maar ik kon het tempo wel goed volhouden. En juist toen ik het zwaar kreeg versnelde ik een beetje en kon ik daardoor lekker doorblijven rennen. Tijdens deze wedstrijd heb ik voornamelijk veel mensen ingehaald en dat is een lekker gevoel. In de laatste kilometer kon ik nog wat gas bijgeven ook al had ik het idee dat ik helemaal kapot was. Dit was dan ook mijn snelste kilometer! In 24:28 kwam ik over de finish. Doel dik gehaald en ik ben super tevreden!

Liefs Jessica

Eén gedachte over “Recap: CPC Loop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *