Wat random gedachten over de halve marathon

Wat random gedachten over de halve marathon

In minder dan een maand is het (weer) zover: de halve marathon. Ik vind het best spannend want de vorige keer raakte ik 2 weken van te voren natuurlijk geblesseerd. Dit en andere dingen spoken op dit moment door mijn hoofd over Amsterdam. Lees je mee?

  • Ik was echt het meest bang dat ik weer geblesseerd zou raken. Dat deze afstanden nou eenmaal te hoog gegrepen zijn voor mij en dat dit niet gaat lukken. Alles lijkt nu goed te gaan en ik ben beter getraind dan ooit. Ik hoop dat, dat ook zo is.
  • Ik vind de duurlopen nu veel leuker dan de vorige keer. Ik loop ze op een ander tempo en ik denk dat, dat wel mee helpt. Ook is dit schema anders opgebouwd en dit bevalt me veel beter.
  • Ik heb deze keer gelukkig veel minder last van mijn buik tijdens de trainingen! Zo nu en dan heb ik het natuurlijk nog wel maar dit is wel eens veel erger geweest. Super blij mee.
  • Ik heb ook zin in het weekend zelf. Yannick en ik hebben een hotel geboekt waar we 2 nachtjes gaan slapen. Super lekker. En de week na de halve marathon heb ik een weekje vakantie. Ook niet verkeerd.
  • Ik heb wel veel vertrouwen erin gekregen. Vooral door mijn tijd bij de Damloop. Ik wil super graag onder de 2 uur lopen en ik denk wel dat, dat moet lukken als er geen gekke dingen gaan gebeuren.
  • Al met al heb ik er gewoon onwijs veel zin in. De vorige keer keek ik er wel een beetje tegenop maar deze keer heb ik er gewoon echt heel veel zin in. Ik kan niet wachten tot het zover is!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *