Plog 9 mei

Plog 9 mei

9 mei is de leukste dag van het jaar. Dan ben ik namelijk jarig! Ik mocht gisteren 24 kaarsjes uitblazen en om die reden leek het me wel leuk om weer eens een plog bij te houden. Lees je mee? 

Ik had speciaal vrij genomen van werk omdat ik samen met Yannick wat leuks wilde doen op mijn verjaardag. Gelukkig was het best wel prima weer dus konden we ook echt erop uit.

Ik begon de dag met een stukje hardlopen. Ik ging voor 2 x 11 minuten met 2 minuten wandelen tussendoor. Zo kwam ik dus op 24 min totaal op mijn 24de verjaardag. Dat vond ik wel leuk. Ik had een banaan gegeten en daarna ging ik meteen lopen. Dat is toch niet echt aan mij besteed, ik vond het best zwaar en merkte dat ik weinig in mijn maag had. Maar Ik had wel een extra voldaan gevoel erna. Na het ontbijt ook meteen mijn yogalesje gedaan maar daar heb ik geen foto van.

Na het lopen en het klaarmaken ging ik samen met Yannick naar de Apenheul. Hier was ik echt al jaren niet geweest dus het leek me heel erg leuk om weer eens hierheen te gaan.

Er lopen super veel aapjes los door het park en je begint bij deze doodshoofdaapjes. Wel wordt overal gezegd dat je ze niet mag lokken, voeren of aaien omdat ze wel kunnen bijten. Dat geloof je bijna niet want ze zien er zo schattig uit.

Daarna kwamen we bij de maki’s. Deze kregen net te eten toen wij daar aan kwamen. Dat betekent dat er een muziekje werd afgespeeld en toen gingen alle maki’s ineens lawaai maken. Wij schrokken ons rot haha. Maar dit was wel heel erg leuk om te zien.

En als laatste kwamen we bij de gorilla’s. Hoe chill ziet dit eruit. Lekker in het zonnetje. Er waren natuurlijk nog wel veel meer dieren maar ik heb ook niet overal foto’s van gemaakt.

Om de dag af te sluiten zijn we nog samen uiteten geweest bij Amis in de Bilt. Hier hebben we een driegangen menu gegeten. Elke gang was een soort proeverij zodat je alles van de kaart een beetje kon proberen. Echt heel erg leuk!

Ik denk dat dit wel een van mijn leukste verjaardagen ooit was.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *