Persoonlijk: 20 vragen tag

Persoonlijk: 20 vragen tag

Ik kwam deze tag tegen en ik weet dat hij al eeuwenoud is. Toch leek het me wel leuk om deze nog eens in te vullen. Dus hierbij presenteer ik je een blog waarin ik wat persoonlijke vragen beantwoord.

Wat is je lievelingskleur?
Ik denk dat ik niet echt een lievelingskleur heb. Als ik in mijn kledingkast kijk dan komen de ‘kleuren’ zwart en grijs wel vaak terug. Maar ik vind rood bijvoorbeeld ook een hele mooie kleur. Ook aardekleuren vind ik heel erg mooi. Hmm lastige vraag deze. Ik kies dan denk ik toch zwart ook al is dat geen kleur. Dit past gewoon bij alles.

Wat is je favoriete nummer?
Mijn favoriete getal is 9. Ik ben namelijk om 9 mei jarig en 9 is echt mijn geluksgetal. Altijd als ik een lot koop met dit nummer dan win ik wel iets. Ook al is het maar heel erg weinig.
Maar mijn favoriete nummer/liedje dat is wel Work It Out van Netksy. Ik heb Netsky een aantal keer live gezien en dat heeft toch wel echt veeeeeel indruk gemaakt. Ik vond het echt geweldig. En dit vind ik echt het mooiste nummer.

Wat is jouw droom carrière?
Uhm ja dat weet ik zelf eigenlijk ook niet heel erg goed. Ik denk iets met schrijven en misschien ook iets met sporten/voeding. Wel iets waarbij ik in ieder geval eigen baas ben en zelf mijn tijd kan indelen en vanuit huis kan werken. Daar ben ik toch wel echt productief. Maar het werk wat ik nu doe vind  ik ook heel erg leuk voor de time being. Maar dit is niet mijn droombaan.

Waar zou je op jezelf willen wonen?
Op dit moment toch wel het liefst in Utrecht. Het is wel echt mijn stad geworden en ik werk natuurlijk ook in omgeving Utrecht dus dat is ook wel een groot bijkomend voordeel. Maar ik denk dat ik uiteindelijk wel terug wil naar Barneveld. Hier woont mijn hele familie en altijd als ik daar ben kom ik helemaal tot rust.

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Bijrijder in de auto als het gaat om reizen van maximaal 20 uur. Ik vind autorijden zelf helemaal niet leuk maar bijrijder zijn vind ik echt top. De muziek bedienen en navigeren dat vind ik heel erg leuk om te doen. Maar als het gaat om een langere reis of afstand dan kies ik wel voor het vliegtuig. Ik vind vliegen nog steeds iets magisch en ik kan daar echt heel erg naar uitkijken. Krijg al kriebels in mijn buik als ik eraan denk.

Wat doe je in je vrije tijd?
Volgens mij weten jullie dit wel. Ik sport namelijk vooral in mijn vrije tijd. Ook ga ik dan vaak terug naar mijn ouders. Ik vind het echt luxe om in het weekend eens uit te slapen en ook om eens wat langer op te blijven. Ook doe ik veel voor mijn blog in mijn vrije tijd.
Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
Voor normale kleding kom ik toch vaak bij de standaard winkels zoals: Zara, Pull and Bear, Bershka, WE. Ik heb niet echt een hele aparte kledingsmaak dus bij deze standaard winkels slaag ik altijd al wel erg goed.

Naar welk concert zou je graag gaan?
Ik wilde heel graag naar John Mayer maar ik greep helaas naast deze kaartjes. Ook wil ik nog een keer naar Ellie Goulding. Ik vind haar echt een hele goede zangeres en ik ben heel erg benieuwd hoe zij live klinkt.
Ik wil ook nog een keer super graag naar Tomorrowland. Dit is geen concert maar dit feestje staat wel echt bovenaan mijn lijst. Hier komen alle muziekstijlen samen die ik erg leuk vind en daarnaast is dit natuurlijk wel HET festival onder alle festivals. Ook hierbij heb ik helaas geen kaartje kunnen bemachtigen dit jaar.

Wat is je favoriete theesmaak?
Groene thee met munt! Ik vind eigenlijk alle groene thee wel lekker. Zwarte thee fruitsmaakjes maak je mij echt niet blij mee. Rooibos op zijn tijd vind ik ook wel lekker. Sinds ik bij alleen maar vrouwen op kantoor zit drink ik weer veel meer thee dan voorheen haha.

Verzamel je iets?
Mijn startnummers en medailles van hardloopwedstrijden. En daarnaast houd ik een fotoboekje bij met mijn leukste herinneringen.
Je slaapt niet zonder…
Een deken, een kussen en mijn vriend. Met deze combinatie slaap ik echt het allerbeste. Ook in de zomer lig ik altijd alsnog onder een deken anders kan ik echt niet slapen.

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
Een huis kopen in Utrecht. Ik ben samen met Yannick opzoek naar iets waar we samen kunnen worden en 1 miljoen zou deze zoektocht een stuk makkelijker maken. En ondanks dat ik autorijden niet super leuk vind zou ik toch een auto kopen. In de toekomst ga ik in Amstelveen werken dus dit is dan wel erg handig om te hebben. Ook zou ik echt heel Perry Sport leegkopen en de Nike webshop ook. En als laatste zou ik een wereldreis boeken en dan stiekem ook voor Yannick betalen.

Wat is je favoriete seizoen?
Lente! Vaak is het in Nederland dan het lekkerste qua weer vind ik. Ook gaat alles weer leven, zoals de bomen en alle dieren krijgen dan kleintjes. En niet geheel onbelangrijk: ik ben jarig in de lente.

Slaap je met de deur open of dicht?
Ik slaap met de deur dicht want ik woon met huisgenoten. Maar ik slaap wel het liefst met mijn raam open. Met dit weer zit het raam natuurlijk wel dicht. Maar ik heb altijd het idee dat het super muf wordt als het raam gesloten is.

Wat eet je het liefst?
Ik denk dat mijn lievelingseten wel sushi is. Ik eet dit niet super vaak dus dit blijft dan natuurlijk ook wel heel erg lekker. Maar gewoon door de weeks eet ik het liefst een stukje vlees met wat groentes en gebakken aardappeltjes. En als ontbijt eet ik het liefst havermout. Dus het ligt eraan welke maaltijd het hier precies over gaat.
Waarom ben je begonnen met bloggen?
In eerste instantie liep ik echt helemaal in mijn eentje hard en had ik niemand in mijn omgeving die dit deed. Ik kon er dus ook met niemand echt over praten. Daarom ben ik mijn blog begonnen zodat ik het toch nog ergens kwijt kon. En bloggen bleek toch wel echt heel leuk en daardoor ben ik er ook niet meer mee gestopt.

Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Ja op de Runnersworld!

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Toen lag ik lekker in bed nog tv te kijken. Omdat ik 40 uur werk moet ik in het weekend daarvan echt wel even bijkomen. Ik heb dus niet meer een heel bruisend leven.

Wat is je favoriete parfum?
Dat rode appeltje van Nina Richy. Heerlijk vind ik die. Nu ik het zo typ bedenk ik me ook wel weer dat ik die moet kopen.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *