Over mij

Over mij

Over mij Fastturtle

Hi! Ik ben Jessica en ik ben nu 24 lentes jong. 3 jaar geleden ben ik begonnen met bloggen via Fastturtle.nl. Ik was toen niet de snelste (nu nog steeds niet hoor) en daarom kwam ik op deze naam. Ik blogde hier over hardlopen en daarnaast ook over andere sporten en gezond eten. Maar op een gegeven moment verloor ik de zin in hardlopen een beetje en daarom kwam ook het bloggen op een laag pitje te staan.

Sinds juli 2016 heb ik de smaak weer helemaal te pakken. Ik loop nu elke week 3x en daarnaast ga ik ook wekelijks 2 of 3 keer naar de sportschool. Dit zit nu helemaal in mijn ritme en ik sla eigenlijk nooit een training over. Dat is ook de reden dat ik weer besloten heb om mijn blog weer eens op te pakken. Ik vind het namelijk erg leuk om over het sporten te praten en de mensen in mijn omgeving hebben elk verhaal al 4x gehoord dus ga ik de verhalen met jullie delen. En ik hoop dat ik mijn motivatie en enthousiasme naar jullie kan overbrengen.

Maar nog even over mezelf. Ik ben dus 24 en ik ben het oudste kind thuis. Dit totdat mijn ouders gingen scheiden en mijn vader opnieuw trouwde. Hij trouwde met een vrouw welke al 2 dochters had en deze zijn beide ouder dan dat ik ben. Ondertussen ben ik zelfs al 3x tante geworden omdat beide zussen een kindje hebben. Ook heb ik nog een jonger broertje. Dit is dus altijd echt een volle bak als we met zijn alle iets gaan doen of gaan eten. Hier heb ik wel geleerd dat je altijd hard en snel moet praten want anders hoort niemand je en luisteren ze alweer naar iemand anders.

Op de middelbare school wist ik eigenlijk nog helemaal niet wat ik wilde doen. Ik was in alle vakken gemiddeld goed en blonk eigenlijk nergens echt in uit. Toen wilde ik heel graag stewardess worden maar deze opleiding kon je pas gaan doen wanneer je 18 was. En toen ik van de HAVO kwam was ik pas 17. Toen ben ik eerst commerciële economie gaan doen omdat dit wel raakvlakken had met die stewardessenopleiding en hierbij kon ik afstuderen in leisure en events. Nadat ik mijn studie in 4 jaar had afgerond wilde ik die stewardessenopleiding eigenlijk niet meer doen. Ik heb toen een baan gevonden bij Mise en Place op kantoor en hier heb ik ongeveer een jaar de planning gedaan.

Hierna heb ik een jaar bij Trend People gewerkt als Vestigingsassistent. Samen met een collega heb ik vestiging Amstelveen opgezet. Toch zat ik hier niet helemaal  op mijn plek en heb ik besloten om een andere functie te gaan zoeken. Sinds november 2016 werk ik bij ASA Onderwijs als Planner/Consultant en dit vind ik echt heel erg leuk. Ik zit hier enorm op mijn plek en ik vind ook de functie erg leuk.

3 jaar geleden begon ik dus heel fanatiek met sporten. Ik had toen weinig mensen in mijn omgeving die dit ook leuk vonden en daardoor begon ik met mijn blog. Ik blogde hier eigenlijk wel dagelijks over mijn bezigheden en daarnaast natuurlijk ook over mijn sportieve activiteiten. Ook kwamen er zo nu en dan wat recepten online en had ik 2 dames die weleens een gastblog schreven voor Fastturtle. Maar toen het sporten allemaal een beetje naar de achtergrond verschoof omdat ik bij Mise en Place aan de slag ging verdween ook de zin in bloggen. Sinds ik in juli weer begonnen ben met sporten kwam ook steeds meer de zin in bloggen weer terug en tada: 18 november 2016 was de wedergeboorte van Fastturtle een feit.

Er zijn wel een aantal dingen veranderd sinds die tijd. Ik ben namelijk een stuk sneller geworden en daar ben ik heel blij mee. Eerst liep ik met moeite 5k en als deze dan onder het half uur was, was ik hier heel blij mee. Ik loop nu standaard mijn 5k onder het half uur. Daarnaast had ik ook nog nooit een 10k binnen een uur gelopen en dat is me deze keer ook al gelukt. Hier ben ik super blij mee en heel trots op. Ik maak namelijk zelf mijn hardloopschema en deze werkt voor mij dus heel erg goed. Daarnaast helpt de sportschool hier ook heel erg bij. Dat is ook de rede dat ik zo gemotiveerd ben en dit ook blijf.

Dit is het wel zo’n beetje voor nu. Als je meer wilt weten moet je mijn blogs lezen want daar ga ik uitgebreider in op alles. En als je interesse hebt in een hardloopschema dan kun je me gewoon een mailtje sturen!

Liefs Jessica