Op dit moment ben ik bezig..

Op dit moment ben ik bezig..

met mijn allereerste halve marathon! Rond 13:45 ben ik gestart dus ik hoop rond 15:45 te finishen. Op het moment dat ik dit schrijf worden de zenuwen steeds een beetje meer. Maar ik heb er ook erg veel zin in.

Ik heb er zolang voor getraind dus ik hoop echt dat het eruit komt vandaag. Mijn rondje donderdagavond ging niet super goed dus dan verlies ik meteen een beetje vertrouwen. Mijn conditie leek wel weg te zijn en na een half uurtje lopen had ik direct een beetje spierpijn haha. Wat erg dat, dat zo snel kan gaan.

Maar een slechte generale is vaak wel goed. Tijdens de wedstrijd krijg ik natuurlijk wel adrenaline van iedereen daar en dan zetten de zenuwen zich wel snel om in energie. Ik hoop gewoon heel erg dat het harde trainen niet allemaal voor niks was en dat mijn blessure geen roet in het eten gooit.

Hoe alles ging kan je morgen op de blog lezen! En als je het al eerder wilt weten kan je me vinden op Instagram. Daar post ik natuurlijk direct na de wedstrijd mijn resultaat. En je kunt me natuurlijk ook in de app volgen met startnummer 32992!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *