Nu al een nieuw doel?

Nu al een nieuw doel?

Ik heb de halve marathon nog niet gelopen en stiekem heb ik eigenlijk al weer een nieuw doel. Een aantal maanden geleden kreeg ik namelijk een mailtje binnen en dit klonk wel erg leuk. Lees je mee?

Het was namelijk een mailtje van de Marathon van Londen. Met dit mailtje kun je, je dan aanmelden voor de loting. Het begon wel een beetje te kriebelen en samen met Yannick heb ik me aangemeld. De kans is enorm klein dat we beide worden ingeloot maar nu het idee voor een marathon in ons hoofd zit willen we dit ook wel erg graag gaan doen.

Mocht Londen niet doorgaan dan hebben we besloten dat we in het voorjaar dan een andere marathon gaan lopen. Ik wil graag in het buitenland en Yannick wil graag Rotterdam doen. Welke marathon we dan gaan doen is dus nog onduidelijk. Maar dat er een gelopen wordt volgend jaar dat staat vast. Dat wil zeggen als we geen blessures krijgen of iets dergelijks.

Ik heb er echt nu al enorm veel zin in. Vooral nu ik van meerdere mensen lees dat ze as zondag Berlijn gaan lopen. Van al die verhalen en race verslagen krijg ik alleen maar meer zin om er zelf ook een te lopen. En misschien dat ik na een marathon helemaal klaar ben met verre afstanden, dat kan. Maar ik verwacht en hoop het niet want Berlijn staat ook nog wel heel hoog op mijn lijstje.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *