Nieuwste aankopen van Nike

Nieuwste aankopen van Nike

Zoals jullie misschien wel weten is Nike echt mijn favoriete merk. In Utrecht Overvecht zit een Nike outlet en hier ben ik laatst weer eens geweest. Ik vond echt heel veel leuke dingen dus het leek me wel leuk om dit eens te laten zien.

Het verschilt heel erg bij de outlet. De ene keer hangt er helemaal niks leuks en de andere keer wil ik echt de hele winkel leegkopen. Deze keer wilde ik eigenlijk echt de hele winkel leegkopen haha.

Ik kocht deze sportbh. Echt leuk met die touwtjes achter op de rug. Daarom vond ik hem zo leuk. Ook zit er wat padding in. Dit vind ik ook altijd wel fijn bij een sportbh.

Ik kocht ook deze leuke blauwe sportbh. Ook met wat padding erin. Daarnaast vond ik het kleurtje erg leuk en hij zit super fijn!

Als laatste kocht ik deze sportbh. Ik was gewoon meteen verliefd op het leuke kleurtje en daarom kon ik hem niet laten hangen.

Toen ik dit broekje zag was ik meteen verliefd door de leuke kleurtjes. Het is een broekje wat vrij strak zit maar dat is juist heel fijn in de zomer. Hij is ook best kort maar ja, moet kunnen hoor als het buiten warm is. Hij zit wel echt erg lekker tijdens het lopen en zakt niet af.

Dit shirt wilde ik echt al heel erg lang maar hij was heel erg duur. Toen ik hem hier zag hangen moest ik hem dan ook wel meenemen. Ook al kan ik nog lang geen lange mouwen aan tijdens het lopen. Hij was nu maar 17,50!

Ook dit shirt had ik al een lange tijd geleden op de Nike site gespot. Deze wilde ik ook super graag hebben. Ik wilde eigenlijk maar 1 shirt met lange mouwen kopen aangezien het zomer is maar voor die 17,50 kon ik hem gewoon niet laten hangen.

Ook heb ik deze rare sokjes gekocht met anti slip eronder. Dit is voor tijdens mijn yoga sessies die ik thuis doe. Zo glijd ik tenminste niet steeds weg!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *