Mijn nieuwe liefde: iPhone 7

Mijn nieuwe liefde: iPhone 7

Als een bedrijf mij belt om dingen te verkopen neem ik eigenlijk nooit op. Deze keer toevallig omdat ik het zat was en wilde zeggen dat ze niet meer moesten bellen. Maar dat liep toch een beetje anders.

Ik was mijn iPhone 6 al een beetje zat eigenlijk. 16GB inhoud is te weinig want ik kreeg telkens een melding dat mijn geheugen vol zat. Daarnaast ging hij ook steeds een beetje meer kapot. Toen T-Mobile belde dat ik 6 maanden van te voren kon overstappen naar hen heb ik dit dan ook direct gedaan.

Ik werd dus gebeld door T-Mobile en de rest is geschiedenis. Normaal neem ik nooit op maar nu net wel op het goede moment! Ik heb gekozen voor de rode iPhone 7 met 128GB inhoud. Zo heb ik in ieder geval nooit te weinig geheugen. Het verschil in prijs was ook niet heel groot dus vandaar dat ik deze gekozen heb.

Ik ben er echt super blij mee. Ten eerste vind ik de kleur echt heel mooi. Rood is wel mijn lievelingskleur dus dat is heel fijn. Ook steun je het goede doel bij aanschaf van deze telefoon. En net zoals altijd met nieuwe dingen werkt ie gewoon super goed. De homebutton is veranderd en dit vind ik heel erg fijn. Ook werkt de vingerafdruk scan weer (deze was namelijk kapot bij mijn oude telefoon).

Ik ben er echt super blij mee en kan ook niet wachten totdat mijn nieuwe abonnement ingaat. Ik heb dan namelijk 5 gig internet en dit kan ik dan ook onbeperkt gebruiken in het buitenland! Hoe fijn is dat.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *